Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14-16 éves lányok! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-16 éves lányok! Milyen pasi jön be? (képet is linkelhettek! )

Figyelt kérdés

Stílus, minden jöhet.

16F

2011. jún. 3. 21:48
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok de első válaszoló te igen igen paranoiás vagy és nagyon keményen megy nálad az általánosítás..
2011. jún. 3. 21:51
 2/36 anonim ***** válasza:
az első vagyok: igen kedves második, nagyon jól látod hogy megy az általánosítás, mert a környezetemben a lányok 95%-a sajnos igen. Paranoiás meg nem vagyok, de úgy látszik nem vagy tisztában a szó jelentésével. Apropó: én megértem kedves kérdező hogy tetszeni akarsz a lányoknak, de ugye ez nem azt takarja hogy egy aktuális jó csaj kedvéért még fültágítót is bevállalsz, meg ilyen letolt feszülős csőgatyás suttyó trógert csinálsz magadból?
2011. jún. 3. 21:54
 3/36 anonim ***** válasza:
2011. jún. 3. 21:55
 4/36 Rendesfiú/19 ***** válasza:
lényeg, hogy idős legyen és szeresse a fiatal lányokat.
2011. jún. 3. 21:56
 5/36 anonim ***** válasza:
2011. jún. 3. 21:56
 6/36 A kérdező kommentje:

Igen általánosítok, azért mert itt a gyak-on van egy normális lány az ezerből akik járnának egy jófiúval, attól még nem minden lány rendes.

Ez a nagy számok törvénye.

Nyilván nem véletlenül van így.

Kíváncsi leszek, hogy milyen képek fognak születni, amelyeket ezen korosztály hölgyei vonzónak találnak.

Már elég régóta próbálom fejleszteni a belsőmet, hogy tudjak vonzalmat kelteni egy lányban, de nem sok sikerrel.

Ehhez megfelelő testi vonzalom kell, vagyis egy normális külső.

Kell még valami magyarázat?

16F

2011. jún. 3. 21:59
 7/36 A kérdező kommentje:
Én "csak" egy sima 16 éves srác vagyok, nem kívánom felvenni SP meg hasonló stílust.
2011. jún. 3. 21:59
 8/36 anonim ***** válasza:

[link]

ő például kifejezetten az esetem :)

Szeretem ha egy pasi valamennyire is törődik a külsejével és ápolt. Inkább a sportos stílust kedvelem. Tornacipő nálam a kedvenc. Ha meglátok egy pasit tornacipőben, egyből megbámulom :D

2011. jún. 3. 22:02
 9/36 anonim ***** válasza:
Csak annyiban pontosítanák azon túl hogy meignt csak igazam volt hogy: a mai divat minden, csak nem normális külső:D
2011. jún. 3. 22:04
 10/36 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi bajotok van Sp-vel és Fluor Tomival..., igaz a segge*me sem tugnám fel őket.
2011. jún. 3. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!