Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerjem vissza a bizalmát? Van még nála esélyem egyáltalán?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok, már lassan másfél éve hogy szakított velem az exem. Elkövettem egy hibát. Megcsaltam.Mai napig bánom és mondtam is neki hogy én még mindig szeretem, és érte bármire képes lennék, de ő azt mondta hogy ő már nem szeret úgy mint régen. És ez az amit nem értek. Én ha nem szeretek valakit akkor nem vagyok vele délutánonként, nem smárolok vele órák hosszáig. Szóval nem értem. Amikor meg felhozom neki, hogy múltkor azt mondta hogy nem szeret akkor csak tereli a témát. Most akkor mi van?Segítsetek kérlek. Nagyon szeretem.
2011. jún. 3. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Teljesen egyett ertek az elottem iroval. Kihasznal
2011. jún. 3. 21:22
 12/13 A kérdező kommentje:
és még is mit tegyek hogy ez ne legyen igy? nagyon nehéz neki ellenálnoom mivel sokat jelent nekem.
2011. jún. 3. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:

„nem akartam megcsalni sőt ha olyan paraszt lennék akkor el se mondtam volna neki..”

Ó még ő legyen már hálás, amiért nagy kegyesen bevallottad neki.

„nem erőszakoltak meg csak egyik közös haverunk rám mászott, mikor hazafelé jöttünk egy buliból szerinted mit tudtam volna csinálni?”

Mondjuk ellökni magadtól, ha ez nem használ beleharapni, tökön rúgni stb.

Megcsaltad, mégis mit vártál. Soha sem fog újra megbízni benned újra, és teljesen jogosan. Ha szeretnéd, meg csalnád meg, és nem takaróznál mindenféle gagyi kifogásokkal. Mindjárt jön a hozzászólás, hogy az ő hibája volt.

Ribancnak tart, akiktől már semmi komolyat nem akar, de néha jó leszel neki egy dugásra.

2011. jún. 3. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!