Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség a barátnőm egy tangát akar venni nekem. Hogy a fenébe dumáljam le róla?
Elég elszánt. Szte olyan jó s*ggem van, és mindenképpen akar látni benne. De sztem irtó gáz lenne!
19/F
ma 18:16
hát a női tanga még gázabb lenne meg hát rám se menne meg kilógna minden :D az lenne még csak röhejes. :D
ma 18:17
ez már nem olyna rossz ötlet! mondjuk azt kéne megoldani, h már felvevéskor elszakadjon! :D
Felvetted a kedvéért? Ha tetszett neki akár meg is szeretheted, hidd el nem a melegek hordják. Nem is képzeled mennyien, a boltok készletei pillanatok alatt elfogynak. A gond a sok bunkóval van aki mindenkit és mindent elitél, ha nem szokványos.
Vagy a barátnőd új főztjét sem kóstolod meg?
kedves utolsó és többi válaszoló, igen, végülis sikerült rávennie h felvegyem. először úgy gondoltam kínos lesz, de aztán rájöttem h egy játéknak fogom fel az egészet. és meglett az eredménye el se hittem a barátnőm totál felizgult rám!
azóta sokszor volt rajtam, kaptam már mégegyet. mondhatni a barátnőm mániája lett. én is szívesebben veszem fel, néha akár napközben nadrág alá is, hogy ezzel húzzam egész nap. :)
persze azóta is kérek cserébe ezt-azt :), egy sztriptízért. lényegében mind2nk jól járt.
igazából minndenkinek ajánlom, na nem azt h tangát hordjon, hanem h hallgassa meg a barátnője titkos vágyait és engedjen neki (nem biztos h minden csaj olyan rámenős mint az enyém:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!