Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség a barátnőm egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség a barátnőm egy tangát akar venni nekem. Hogy a fenébe dumáljam le róla?

Figyelt kérdés

Elég elszánt. Szte olyan jó s*ggem van, és mindenképpen akar látni benne. De sztem irtó gáz lenne!

19/F

2011. jún. 3. 18:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
Egyszerű: Felveszed a sz@rfelezőt, aztán úgy veszed le, hogy elszakadjon, volt nincs és ennyi volt. :)
2011. jún. 3. 18:17
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 18:16

hát a női tanga még gázabb lenne meg hát rám se menne meg kilógna minden :D az lenne még csak röhejes. :D

2011. jún. 3. 18:19
 13/18 A kérdező kommentje:

ma 18:17

ez már nem olyna rossz ötlet! mondjuk azt kéne megoldani, h már felvevéskor elszakadjon! :D

2011. jún. 3. 18:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Aki a szeretetről ír annak nincs olyan amit semmi pénzér nem tenne meg a párjának? 10ből talán 1 nő vállalja be az anális szexet pedig szereti a barátját. Vagy pl nem akarja h a szájába élvezzen pedig abban aztán már végképp semmi fájdalmas vagy megalázó nincs.
2011. jún. 3. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
mond neki hogy nem vagy emo-s búza.
2011. jún. 3. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Tényleg az a legjobb, ha kérsz tőle egy hasonló volumenű dolgot, hátha elmegy a kedve. Ha te ezt nagyon megalázónak tartod, akkor beszéld meg vele, biztos megérti.
2011. jún. 4. 22:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Felvetted a kedvéért? Ha tetszett neki akár meg is szeretheted, hidd el nem a melegek hordják. Nem is képzeled mennyien, a boltok készletei pillanatok alatt elfogynak. A gond a sok bunkóval van aki mindenkit és mindent elitél, ha nem szokványos.

Vagy a barátnőd új főztjét sem kóstolod meg?

2011. nov. 22. 17:48
 18/18 A kérdező kommentje:

kedves utolsó és többi válaszoló, igen, végülis sikerült rávennie h felvegyem. először úgy gondoltam kínos lesz, de aztán rájöttem h egy játéknak fogom fel az egészet. és meglett az eredménye el se hittem a barátnőm totál felizgult rám!

azóta sokszor volt rajtam, kaptam már mégegyet. mondhatni a barátnőm mániája lett. én is szívesebben veszem fel, néha akár napközben nadrág alá is, hogy ezzel húzzam egész nap. :)

persze azóta is kérek cserébe ezt-azt :), egy sztriptízért. lényegében mind2nk jól járt.

igazából minndenkinek ajánlom, na nem azt h tangát hordjon, hanem h hallgassa meg a barátnője titkos vágyait és engedjen neki (nem biztos h minden csaj olyan rámenős mint az enyém:))

2011. dec. 14. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!