Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, nők miért szeretnek náluk jóval idősebb pasit választani?
Mert bíznak benne, hogy tapasztaltabb, felnőttebb, aztán rájönnek, hogy egy érett pasi testbe bújt pólyással állnak szembe....
Az mit jelent nálad, hogy jóóóóóval idősebb?? 2 év?5?10?30?
Mert nálam a 12-től kezdődik a jóval.
22L
Én a nálam 10 évvel idősebb korosztályt kedvelem. Egyszerűen azért mert komolyabbak, jobban fel tudok rájuk nézni. Nekem ez nagyon fontos.
20L
15:37
Jóval idősebb: öt vagy annál több
"Azért mert a lányok hamarabb érnek mint a fiúk."
Ez már annyira unalmas és szánalmas közhely. Testileg előbb értek, de agyilag nem.
Igen a pénz miatt. Egy idősebb férfi már talán rendelkezik megfelelő egzisztenciával, ami a 20-on éves srácokról nem mondható el. Mindig könnyebb belemászni a készbe, mint tenni is érte.
Én lányként azt mondom, hogy mert a saját korosztályban lévő fiúk tőlünk fiatalabb lányokat választanak.
Ami szerintem nem jó, mert én a saját korosztályomból szeretnék párt találni vagy max 2 évvel idősebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!