Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg a haverom amiatt hogy tudja, más jön be?
Van 1 haverom akit jól ismerek,mindennap találkozunk,beszélgetünk,nevetünk,elvagyunk:)
Valahogy kicsúszott a számon h nekem tetszik valaki aki a sulimba jár,( a haverom másik suli tanulója ) és azóta teljesen más velem.. Msnen nem ír,személyesen alig szól hozzám.
És ez engem bánt:/
Miért csinálja/ és én mit tehetnék?
Mert lehet hogy tetszettél neki, és azt hitte hogy ő is bejön neked...
Hogy mit tehetnél ? Próbálj te beszélgetést kezdeményezni
jajj bocsánat, nem írtam oda h a haverom fiú .. én lány vagyok.17 évesek vagyunk.
egyébként köszi a válaszokat:) Bár nemtudom hogy ha tetszenék neki,akkor miért titkolta.:/
A pasik sokszor 2 véglet szerint viselkednek - az egyik túlságosan nyomul, a másik meg sehogy sem mutatja ki, hogy tetszel neki, aztán mire kiderül, már késő...
Lehet, hogy ez a srác úgy gondolta, az, hogy haverkodtok, elégséges kimutatása az ő szimpátiájának irántad...
Beszélj vele, kérdezd meg, miért változott meg a viselkedése. Bár a nyulat kiugrasztani a bokorból szerintem csak akkor érdemes, ha Neked is tetszik a srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!