Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, lassan 18éves. Van egy srác, édi meg mindent, de májusban lesz 17. Nem gáz ez?
Nézd, én ismertem nagyon érett 16 évest, és nagyon éretlen 30 évest egyaránt. Az igaz, hogy tizenévesen egy év korkülönbség is többet számít, mint később akár 5 év - de szerintem nem olyan vészes a Ti esetetek, nyugodtan próbáld meg vele, volt már ilyen a történelemben, és minden csoda 3 napig tart :) - az eleinte csodálkozók el fogják fogadni, ha működik a dolog.
Nekem amikor 18 éves voltam, azért fulladt be egy 17 éves sráccal a próbálkozásom, mert nagyon esetlenke volt, és nem tudta értelmesen megmondani, hogy végülis mit akar... Remélem, a Te jelölted ügyesebb, talpraesettebb! :)
Ha úgy gondolod, hogy fiatalabbal nem akarsz kezdeni akkor ne kezdj. Ha meg úgy látod, hogy értelmes gyerek, akkor egy próbát miért ne érne meg a dolog?
Ahogy írod lényegében mind a ketten 17 évesek vagytok. Egyformán picurik :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!