Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek tetszene ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszene ha egy lány pl évfordulóra megajándékozna pár művészi meztelen képével?

Figyelt kérdés
Mert én most ajánlottam fel a barátomnak és hát komolyan mondom úgy megsértett. :( Azt mondta, hogy neki élőben kellek, de nekem ez olyan rosszul esett, mert rossz érzés, ha egy ilyen ajánlatot visszautasítanak. :(
2009. márc. 18. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Ne haragudj, de teljesen igaza van. Nem jó az ajándék ötleted, hiszen mindig lát meztelenül, és ne képeken kelljen nézegetnie. Örülj neki, hogy megmondta, hogy nem jó ötlet és nem akkor látod az arcán amikor odaadod neki. Szerintem sem jó ajándék, találj ki mást :) !

22/f

2009. márc. 18. 15:21
 2/12 anonim ***** válasza:
98%

Kevésbé tetszene de elfogadnám..

Pl jóljön akk amikor nemvagyunk 1üt és megnézem a képeket azt eljár a kezem 1-2re.:D

3/12 anonim ***** válasza:
97%
Ne sértődj meg ezen mert ebben az bizonyosul hogy neki te nagyon kellesz és tényleg szeret téged!
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Részemről én nagyon örültem, mikor barátnőm adott néhányat. Időnként 1-1-et küldött :) (Persze saját készítésűt!!!)

(Azért vigyázz vele, kinek adsz, nem kevés oldal van a neten, ahova valaki az ex-barátnője képeit feltöltötte - Szóval csak ha teljesen megbízol a fiúban - és igényli :$ )

2009. márc. 18. 15:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Fotós által készítettre gondoltam elsősorban... és mert messze lakunk egymástól egyenlőre...
2009. márc. 18. 15:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék neki!!! :) F28
2009. márc. 18. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Én azon akadnék ki, ha más nézegetné meztelen barátnőmet. Legyen az fotós, vagy bárki....
2009. márc. 18. 15:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszene, de nem vagyunk egyformák. Ha a barátnőm megtenné ezt, csak azt gondolnám mennyire szeret, hogy ilyesmivel ajándékoz meg.
2009. márc. 18. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Én is nagyon örülnék neki, de csak akkor, ha Ő csinálta. Úgy az igazi, az én barátnőm, velem jár, senki más ne stírölje meztelenül, főleg ne fotózgassa.. Kitudja hány példányt készít belőle..... Tudom-tudom, túlságosan paranoiás vagyok, de nem tudok idegen emberekben megbízni.

17/F

2009. márc. 18. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Hát attól függ, hogy ki nekem a lány.

De valószínűleg, hogy NEM tetszene!

2009. márc. 18. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!