Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Nagyon vágyok a szerelemre.

Lenne 2 fiú akivel ismerkedjek, az egyik egy 18éves fiú a másik pedig egy 24éves.

Én már normális kapcsolatra vágyom és nem egy futókalandra.

A 18éves fiú is komoly kapcsolatot akar de ő még el sem kezdte magát kiélni és így elég nehéz.

Még lánnyal sem volt.Ezért vele félek belevágni.

Nem akarok csalódni vele, mert lehetséges hogy fél-1év után más lány iránt kezdene érdeklődni.

DE már a másik lehet ő komolyabb kapcsolatot akar.Aminek nagyobb az esélye.

De ti melyiknek adnátok lehetőséget.

Én egy 18 éves lány vagyok

2011. jún. 3. 09:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bőven elég annyi,hogy 18..

Maradjunk a realitások talaján apukám. XDD

2011. jún. 3. 10:27
 12/20 A kérdező kommentje:

Én nem szeretnék már más után vágyódni, én mostmár egy tartós kapcsolatot szeretnék.

És nem azt hogy na 4hónapig együtt vagyok valakivel aztán vége, aztán jön egy másik talán tartós és az sem jó.

Én komoly kapcsolatot szeretnék végre.

:( Nem vagyok önző egyáltalán azt sem tudom hol olvastad hogy én még ÉLNI AKAROK ÚGY miközben án végig azt írom hogy komoly kapcsolatot akarok ami tartson már kicsit hosszú ideig.

Volt már egy 3év 8hónapos kapcsolatom, az a fiú is most 23éves.

2011. jún. 3. 10:29
 13/20 Smartguy86 ***** válasza:
58%

Szerintem nem az életkor függvénye, hogy mennyire tudsz jól kijönni valakivel. Ha az a 18 éves mindent megkap tőled, amire vágyik, akkor nem állna tovább. A 24 éves meg ha nem kap meg tőled mindent, akkor az is le fog lépni. Ennek semmi értelme. Lehet az illető 40 éves is, ha maga a kapcsolat egy nagy rakás hulladék, mind érzelmileg, mind értelmileg.

Arra kell törekedni, hogy jó legyen. Ha mindketten törekedtek a legjobbra, akkor nem lesz belőle rossz. Persze manapság sokaknak akkora önérzete és egója van, hogy már a tökéletes is kevés nekik - így mondjuk nehéz működő kapcsolatot építeni.

2011. jún. 3. 10:32
 14/20 anonim ***** válasza:

83-as...

Mit csinál egy normális 18 éves?

Játszik,bulizik.

Aztán az alkoholra fogja,és felmenti magát..

Csak amíg ezt a srác poénosan fogja fel,addí a csaj lelkében nyomot hagy egy életre.

Még egy 24 éves is "határeset".

Az talán már valamennyire lenyugodott.

2011. jún. 3. 10:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Amikor a jelenlegi párommal összejöttem ő akkor töltötte be a 19et,én 20 voltam (én vagyok a lány).Azt azért hozzátenném,hogy egyikünknek sem első kapcsolat volt,éltünk előtte.3 éve együtt vgayunk,együtt élünk,mondjuk érettebben volt mindig a korebeli fiúknál...24/N
2011. jún. 3. 10:50
 16/20 anonim ***** válasza:
A 18 éveset válaszd, mert a 24 évesnek csak az idejét fogod rabolni mivel 18 évesen még 5x meggondolod magad mire 22 leszel, de addigra a 24 éves már komolyan megnősülne!
2011. jún. 3. 11:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Hiába hurrogjátok le a 66%-osat, szerintem is neki van igaza!

Egyszerűen nevetséges ez a sok közhely, sablon amit itt eldurrogtattok! :D

Egy 18 éves akkor is 18 éves, ha a feje tetejére áll. És akkor sem felnőtt, akármin ment keresztül, akármilyen élete volt.

18 év tapasztalata sosem lesz egyenlő 24 év tapasztalatával, akkor sem, ha a fejetek tetejére álltok.

Én a helyedben kérdező a 24 éveset választanám. Az életkor nem csak egy betűkombináció, amit odaírnak a név után...amögött tartalom, tapasztalat van. Nem csak egy random számsor. Sajnálom hogy sokan ezt nem akarják megérteni, és kergetik az irracionális vágyaikat....aztán fél év után meg itt sírnak a gyakorin, "jajj istenem elhagyott a pasim, miért ilyen éretlen, miért tette ezt velem"...

2011. jún. 3. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:

18 évesen fél év után mást nézne ki magának mert nem élte ki magát??? Lóf@szt! Nem mindenki ilyen, lenne bnőm ellenék vele évekig is sztem... most lehet lesz is

f17

2011. jún. 3. 15:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindenképpen azt válaszd,amelyikkel jobban érzed magad.Mondjuk a kombinálás nem felesleges,mert tény és való hogy a 18 éves meghülyül egy idő után úgy is....Főleg ha első vagy neki?!:S Magamról tudom.14 évesen összejöttem egy 17 éves sráccal.6 évig együtt voltunk.És miért romlott meg a kapcsolatunk?Mert kíváncsi voltam milyen lehet mással...Pedig a szerelem megvolt.Szakítottunk,2 év kihagyás után ma is egy pár vagyunk...Kiélve,már kevésbé kíváncsian..:)És újra szerelmesen!!:D
2011. jún. 28. 11:35
 20/20 anonim ***** válasza:
nézz a szemükbe, és amelyikük szemébe látod az őszinte szeretetet :)
2011. jún. 28. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!