Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a mostani 15-16 éves lányok 18-19-20-21 éves csávóval járnak. Akkor nekünk mi marad? óvodasál járunk? -. -
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 06:53
11/13 A kérdező kommentje:
:'D azért irtam igy mert kicsit szánalmasnak tartom...
2011. jún. 3. 18:56
12/13 anonim válasza:
Azért nem tudnám elképzelni, hogy egy velem egyidőssel járjak, mert szerintem elég éretlenek és nekem nem ez kell... persze lehet, hogy azért is van ez mert sosem jártam velem egy idős sráccal.. bár egyszer ismerkedtem eggyel.. de ő bebizonyította, hogy tényleg éretlenek.. :)
13/13 anonim válasza:
07:00
Ugye nem gondoltad komolyan ezt a marhaságodat?!
A 16 éves fiúk ugyanolyan éretlenek, mint a 16 éves lányok. Sok fiatal kislány szánalmasan öltözködik és viselkedik. Ezt persze figyelmen kívül hagytad.
07:08
A válaszodból kiderül, hogy éretlen vagy. Ugyanis te nem tudsz gondolkodni. Ha lenne eszed, akkor tudnád, hogy a 15-16 éves lányok ugyanannyira gyerekek, mint az ugyanilyen korú fiúk. Pont egymásnak valók.
07:15
Ez azért van, mert az idősebb férfiak friss húsra vágynak és tudják, hogy a 15-16 éves kislányok még éretlenek és nagyon könnyen befolyásolhatóak. Így könnyen meg tudják őket szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!