Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szülei miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szülei miért kivételeznek a másik csávóval?

Figyelt kérdés

Szóval az a nagy helyzet, hogy a barátnőm (15) és én (16) már több, mint egy éve járunk. A nővére (18) nemrég jött össze egy csávóval (~18) (akinek mellesleg ugyan az a keresztneve, mint nekem).

Amint ezt a jó hírt meghallották a szüleik, annyira örültek maguknak, hogy az már hihetetlen. (Én is örülök nekik)

Mindegy. A hosszú történetet rövidre zárva, a problémámat kiemelve:

Én már több, mint egy éve vagyok a barátnőmmel és néha napján tartózkodom a háztartásukban és elég jól ismerem a szüleit. Nem engedik, hogy ott aludjak (csak akkor, ha tényleg muszáj, pl. ha nincs olyan napszakaszban tömegközlekedés) vagy hogy nem engedik át hozzám, "mert csak". Csak és kizárólag úgy engedik el valahova, ha valakivel megy.

VISZONT, amint összejött a barátnőm nővére a csávójával egyből azt hallottam a szülőktől, hogy "Jaaaj ne kószáljon az utcán ilyen későn, had aludjon itt."

Konkrétan úgy állnak a szülők a másik sráchoz, mintha megmentette volna a lányuk életét...

Tudom, hogy a szülők féltik a legkisebb lányukat, de ez nem túlzás egy kicsit?

És valaki magyarázza már el, hogy ez engem miért idegesít annyira és hogy miért van ez az egész legyen oly szíves.

Köszönöm

2011. aug. 28. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

egyszer a válasz. a barátnőd nővére 18 éves. a barátnőd meg még fiatalkorú. te is fiatalkorú vagy. majd 18 vesen te is ottaludhatsz.

béla voltam

/▌\

/ \

2011. aug. 28. 12:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Amúgy a másik az az, hogy azzal a szöveggel jönnek mindig, hogy "Ti még csipsz@rok vagytok."
2011. aug. 28. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
azok is vagytok. nagykorúak vagytok?! NEM! akkor mit akarsz ugrálni? picik vagytok még.
2011. aug. 28. 12:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez még mindig nem kortól függ, hanem egyéntől.
2011. aug. 28. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak nem akarják a szülők, hogy a 15 éves lányuk elkezdjen szexuális életet élni! Majd ha 18 lesz, akkor már nyíltan is csinálhatja otthon.... addig várjatok
2011. aug. 28. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:

majd, ha kicsit felnősz, és lesz egy lányod, majd megtudod, miért nem akarják a 15 éves barátnőd szülei, hogy megkeféld a lányukat.

béla voltam

/▌\

/ \

2011. aug. 28. 12:52
 7/9 napietus ***** válasza:

Bélának igaza van. a barátnőd gyerek, a nővére meg felnőtt. ez a különbség, barátom :)

és igen, valószínűleg akkor fogod megérteni, ha Te is apa leszel majd, és 15 éves lesz a kislányod.

2011. aug. 28. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet úgy állnak hozzá hogy a tiétek olyan szerelem aminek úgyis vége lesz mert fiatalok vagytok...

(Ezt csak tapasztalatból, nekem ezekért nemengedik szerintem énis 15 éves vagyok és lány, barátom 16 és fiú...)

Mi is egy hónap híján egy évesek leszünk egymásnál alvás sem megy, ő sokszor volt nálunk bírják a szüleim tehát elég hasonló sztorink van...(Csak bátyámnak nincs barátnője tehát itt bukott az egész)

Szimplán csak aztgondolják hogy még fiatalok vagytok...

Szerintem

2011. aug. 28. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, lány, mégsem engedik a szüleim h én aludjak a barátomnál/ ő aludjon nálam. Úgyhogy nem a kortól függ, hanem a szülők gondolkodásmódján... sztem.
2011. aug. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!