Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitcsináljak?! (. )
Figyelt kérdés
Lezbikusvagyok...Nagyon szeretem a Barátnőmet... De a szüleim nem tudják ezt elfogadni... És én szeretném ha nem ugy szorongva kéne haza mennem ha a barátnőmet is viszem... És elfogadnának ugy ahogy vagyok...:/2011. jún. 2. 16:47
11/13 anonim válasza:
Hát, ez valahol rossz, mert elkuldenek, de ugyanakkor jó is, mert kapsz egy házat és nem azt mondták, hogy tünj el, nem vagy többé a gyerekük. Bármit is mondanak, tesznek, ne szállj veluk szembe, mert az csak olaj a tüzre. Ha kell, koltozz el, de folyamatosan mutasd, hogy fontosak neked.Hívd fel öket, hogy megkérdezd hogy vannak, mondd nekik, hogy szivesen látod öket, ha bármikor úgy érzik.. És ha látják, hogy normálisan, csendesen élsz/éltek, nem szégyent hozva rájuk, akkor meg fognak enyhülni.
12/13 anonim válasza:
Én csak örülnék, ha így adnának csak úgy egy házat.... Szerintem mindenképp fogadd el.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! : )
2011. jún. 9. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!