Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mitcsináljak?! (. )
Figyelt kérdés
Lezbikusvagyok...Nagyon szeretem a Barátnőmet... De a szüleim nem tudják ezt elfogadni... És én szeretném ha nem ugy szorongva kéne haza mennem ha a barátnőmet is viszem... És elfogadnának ugy ahogy vagyok...:/2011. jún. 2. 16:47
1/13 anonim válasza:
A szüleidet nem tudod megváltoztatni, de a véleményük, ha látják, hogy boldog vagy, változhat. Bízzál benne és bátran vállald az érzéseidet.
2/13 anonim válasza:
LESZBIKUS! Nem leZbikus... Hány éves vagy? Ezt nem egyszerü egy szülönek sem feldolgozni. Könnyítsd meg annyival a dolgukat, hogy nem rontasz ajtóstól a házba és viszel haza egyböl lányokat.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm...! Hát tudod nem szoktam ajtóstul...Beszéltem is velük erről...De igazából nem mondják meg h nem tartják jónak hanem az arckifejezésük...:SPl: Mikor felhoztam a barátnőmet fintorogtak pedig elötte való nap elmondtam h felhozom. :/ amugy 19 vagyok.
2011. jún. 2. 16:58
5/13 A kérdező kommentje:
Költözni nem akarok még !
2011. jún. 2. 16:59
6/13 anonim válasza:
esetleg kezeltethetnéd a betegséged... vagy csak egy f@sz kéne és megváltoznál egyből
7/13 A kérdező kommentje:
Az ilyenekből nem kérek...-.-"
2011. jún. 2. 17:01
8/13 anonim válasza:
Hát szerintem puhítanod kell öket mindenképp és elmagyarázni, hogy te nem fogsz változni és ezt meg kell érteniük. Ennél sokkal többet nem igazán tehetsz... Max a barátnöd is kedves lehetne velük, hogy lássák, hogy rendes :)
Én is leszbikus vagyok, bár nekem nem is akar összejönni egy értelmes kapcsolat se... mindig csak a srácok szeretnek belém.
De jó lenne már ott tartani, hogy a szülöknek mutatok be valakit :)
Na de szurkolok neked, hogy összejöjjön és elfogadják :)
9/13 anonim válasza:
Az ajtóstól a házba dolgot mem piszkálódásból írtam, csak nem tudjuk mióta tudják mondjuk. És lehet egyenlöre még a tény hatása alatt vannak. Mindegy kit viszel haza, ö csak egy leszbikus lesz a szemükben. Ha tudod, próbáld meg fordítva megközelíteni a dolgot. Elöször imerjék meg egy kedves, normális barátnödet és csak akkor mondd el nekik, hogy ö a párod, ha már szimpatizálnak vele. Én így csináltam tesómnál. Mire megtudra, hogy a lány nem csak barátosnö, már olyan jóban volt vele, hogy ajándékozták egymást karácsonykor. Nem elöítéletekkel telve ismerte meg.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Igazából tegnap beszéltem a szüleimmel... Azt mondták hogy nem tudnak mit reagálni a dolgokra és hogy nekik ez nehéz , és hogy nem tudják ezt megérteni ugy gondolják legjobb ha elköltözöm és hogy nem kell aggodnóm mert vesznek nekem egy házat és ott élhetek a barátnőmmel.De én nem szeretném még elhagyni őket de szerintetek most akkor költözzem el ?!
2011. jún. 5. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!