Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem áll ki mellettem a barátnőm?
Az történt hogy nekünk most volt sportnap és ilyen házifocimeccs volt.Nos egyik oldalon a suli szívtiprója és önjelölt "gólzsákja" másik oldalon meg az én csapatom(kapus voltam).Minden úgy alakult a meccsen mintha én írtam volna a forgatókönyvet.Szakkifejezéssel élve "olvastam a szándékát és lehúztam a rolót".De tényleg, védtem a büntetőjét,spárgázva hárítottam takarásból jött löketeket,levegőben úszva szedtem ki a ficakba tartó labdát stb....Persze szinte minden csajszi a másik csapatnak drukkolt mert abban volt a kis közös szerelmük.De mivel én már már megalázóan jól védem ezek a nyavajás lányok a cincogi hangjukkal engem szidalmazó rigmusokat is elkezdtek skandálni a meccs folyamán.Végül mi nyertünk 4:0-ra és mikor diadalmasan kitört belőlem a feszültség mindkét kézzel bemutattam az egyezményes jelet a korábban engem szidalmazó szurkolócsajoknak.Az igazgató elkezdett balhézni hogy ennek meglesz majd a következménye a héten,minimum intő vagy rovó.Amikor visszakérdeztem hogy azt hallotta e miket kiabáltak nekem ők akkor kijelentette hogy semmi ilyesmi nem rémlik neki.A barátnőm szintén ott volt ezen a házimeccsen de mikor arra kértem tanúsítsa az igazamat elzárkózott hogy"ő köztudottan elfogult meg nem folyna ebbe bele"
Miért ilyen?Gondolom ő nekünk szurkolt..lehet hogy az engem pocskondiázó csajokkal nem akar rosszban lenni(merthogy velük is jól elvan)..képes inkább őket választani? vagy mi van?
hú ez hosszú lett de így átláthatóbb a történet egésze
"ahány iskola annyi szokás de itt valahogy a tanárok nemigen tudják különválasztani a magatartást a tudással.pl egy hírhedten rossz magatartású gyerek ha valakinél két jegy között áll akkor a rosszabbat kapja,ha amolyan jógyerek akkor a jobbat főleg év végén"
Ez mindenhol így van. Ha hülyének könyveltek el, akkor az is maradsz, amíg ki nem járod a sulit. És igen, mindig a rosszabbat fogod kapni, mert sok tanár nem alkalmas erre a pályára, csak azért választotta, mert hülye volt a rendes egyetem elvégzésre és így lett pedagógus. Persze majd a gyerekeken vezeti le a szánalmas frusztrációit. A szüleid hozzáállása pedig elég szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!