Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem áll ki mellettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll ki mellettem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az történt hogy nekünk most volt sportnap és ilyen házifocimeccs volt.Nos egyik oldalon a suli szívtiprója és önjelölt "gólzsákja" másik oldalon meg az én csapatom(kapus voltam).Minden úgy alakult a meccsen mintha én írtam volna a forgatókönyvet.Szakkifejezéssel élve "olvastam a szándékát és lehúztam a rolót".De tényleg, védtem a büntetőjét,spárgázva hárítottam takarásból jött löketeket,levegőben úszva szedtem ki a ficakba tartó labdát stb....Persze szinte minden csajszi a másik csapatnak drukkolt mert abban volt a kis közös szerelmük.De mivel én már már megalázóan jól védem ezek a nyavajás lányok a cincogi hangjukkal engem szidalmazó rigmusokat is elkezdtek skandálni a meccs folyamán.Végül mi nyertünk 4:0-ra és mikor diadalmasan kitört belőlem a feszültség mindkét kézzel bemutattam az egyezményes jelet a korábban engem szidalmazó szurkolócsajoknak.Az igazgató elkezdett balhézni hogy ennek meglesz majd a következménye a héten,minimum intő vagy rovó.Amikor visszakérdeztem hogy azt hallotta e miket kiabáltak nekem ők akkor kijelentette hogy semmi ilyesmi nem rémlik neki.A barátnőm szintén ott volt ezen a házimeccsen de mikor arra kértem tanúsítsa az igazamat elzárkózott hogy"ő köztudottan elfogult meg nem folyna ebbe bele"

Miért ilyen?Gondolom ő nekünk szurkolt..lehet hogy az engem pocskondiázó csajokkal nem akar rosszban lenni(merthogy velük is jól elvan)..képes inkább őket választani? vagy mi van?

hú ez hosszú lett de így átláthatóbb a történet egésze

2011. jún. 2. 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen, úgy tűnik inkább őket választja.

Ideje elgondolkodnod a kapcsolatotokon.

2011. jún. 2. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindig is idegesítettek az ilyen nyomorék kis libák, akik nyugodtan ugathatnak, az senkit nem zavar, de ha a fiú reagál rá, akkor őt megbüntetik.

Komolyan egy két kiscsajnak olyan verés járna, hogy utána megtalálná a helyét.

A barátnődben meg lehetne annyi, hogy megvéd. Nekem ez az elvem. Azért akit szeretek, mindenkivel szemben kiállok, még ha nincs igaza akkor is, majd odahaza elmondom neki a véleményemet.

2011. jún. 2. 15:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Húha, ez igen. Mondhatom, szép kis barátnőd van. Kérdezz rá nála miért csinálta ezt, hidd el többet fogsz megtudni. Ha az én barátom lennél, biztosan kiálltam volna melletted, de látszik minden ember más és más.

18/L

2011. jún. 2. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Talán radikálisnak tűnik, de én megmondtam volna neki, hogy akkor engem lehet elfelejteni, húzzon a kis libáihoz. Az igazgatónak is megmondtam volna, hogy szarom le, adja csak a büntetést, legalább a becsületem megvédtem.
2011. jún. 2. 15:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Azért sejtem mi zajlik a fejében és valahol értem:Ő úgy van vele hogy erkölcsi győztesnek tekint de pont azért nem támogat mert bízik benne hogy ennyit még túlél a kapcsolatunk.Bízik benne hogy én megértőbb vagyok mint amilyenek azok a csajok lennének.hát nem akarja kiközösíttetni magát...szeret csak nem bátor valami ilyenre tippelek
2011. jún. 2. 15:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Figyu... emelt fővel viseld el a büntetést, ne hisztizz rajta, ez csak a te malmodra hajtja a vízet, igy csak nagyobb reklámot kap az egész sztori.

Ők tudják hogy viselkedtek, barátnőd tudja mi történt, azt is hogy hibázott és ha mindezt 'felemelt fejjel' viseled akkor átpártol hozzád. Ettöl függetlenül melléd kellett volna állnia, de ha nem akkor is kihozhatod ebböl a helyzetböl a számodra legjobbat.

De csak egy esetben nyerhetsz, ha nincs hiszti a büntetés miatt, akkor fog megérni bennük a gondolat, hogy ez a srác nem is olyan ellenszenves.

Ha nem áll melléd senki, akkro is te elmondtad mi történt, ha nem hisznek neked akkor bekap6ják, kapsz egy büntit, nagy dolog. De ők erre mindig emlékezni fognak, a barátnőd föképp és azt is hogy te ezt a szitut milyen jól kezelted.

Azt mondom, ha jól reagálsz a mostani barátnő két hónap múlva már csak egy irigykedő volt barátnő lesz és bánni fogja hogy ott akkor, nem állt ki melletted.

2011. jún. 2. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:

:DDDDD

k.urva jó a szöveged, tetszett a beszámolód:)

nem tudom menyire ismered a szurkolói rigmusokat, de újpesten van egy ilyen, hogy: "kussoljál, kussoljál":D

ez k.urva jól szokott hangzani(vendégszorkolók kapják ha elkezdenek anyázni), iskolában mi is alkalmaztuk már párszor(persze több ember kell oda, mert egyedül hülyén néz ki, de gondolom a csapattárasaid is beszáltak volna).

a csajok durván le lettek volna szurkolva:D

a barátnődhöz csak annyit, hogy nekem ilyen csaj nem kéne...

2011. jún. 2. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:

elég gáz barátnőd van, biztos kidobnám. ha egy ilyen dolog miatt nem áll melléd, akkor ha valami komolyabbról lesz majd szó akkor mit fog csinálni?

egyébként nekem volt pár éve egy pasim, az egyik haverja állandóan beszólogatott nekem, egyszer elég durván és a barátom meg csak állt és bámult mint aki egy szót sem hallott. utána mikor szóvá tettem, hogy nekem ez milyen rosszul esett még ő volt kiakadva, nehogy elvárjam ár hogy ő majd a haverjának beszól valamit hiszen már olyan régóta vannak jóban...pápá volt utána:D hülyemajom.

2011. jún. 2. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:
A "barátnőd" egy gyenge jellemű, ingatag kis k.rva. Én biztos, hogy ezek után kirúgtam volna a p.csába. Az intőt meg a rovót pedig szard le magasról. Mit árthat, csak pár sor az ellenőrzőben, amit alá kell majd íratnod a szüleiddel. (de ha már ott vagy, mondd meg nekik, hogy hogyan szopattak a kis ribancok, akik természetesen semmit sem kaptak ezért).
2011. jún. 2. 17:25
 10/11 A kérdező kommentje:

hát a szüleim azok ilyen tipikus nyallerszülők, "mindenben a tanárnak van igaza" típusok.

de nem is ez izgat hanem hát a jegyek.biztos ahány iskola annyi szokás de itt valahogy a tanárok nemigen tudják különválasztani a magatartást a tudással.pl egy hírhedten rossz magatartású gyerek ha valakinél két jegy között áll akkor a rosszabbat kapja,ha amolyan jógyerek akkor a jobbat főleg év végén.Mosthát így a hajrában van több tárgy amiből még nem vagyok lezárva és billenhet ide is oda is a mérleg nyelve.Ez pedig esetemben már a továbbtanulásnál is számíthat.Szal annyira nem bagatell az az intő/rovó jelen szituációban

2011. jún. 2. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!