Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igazi szerelem nyilván nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazi szerelem nyilván nem a szexről szól, de az egyik legfontosabb része. Szerintetek egy érzelmileg mély kapcsolatban elhanyagolhatóak a szexuális igények?

Figyelt kérdés
Volt egy menyasszonyom, 2 évig voltunk együtt. Imádtam:) Az első néhány hónapban a minden napi összebújások (szex) megoldották az esetleges napközbeni súrlódásokat is. Aztán egyre többször utasított vissza különféle taktikákkal, indokokkal. Azt mondta szeret, csak nem tudja kimutatni. A második évben emiatt megromlott a kapcsolatunk. Gyanakodott rám, hogy pótlom a szex hiányát valamivel vagy valakivel. Másik nő kizárt eshetőség, mivel monogám vagyok, de amikor őszintén elmondtam neki, hogy 2 hónapnyi szexhiány után magamhoz nyúltam, majdnem kikaparta a szemem, akkora patáliát csapott. Mit gondoltok erről? Jól tettem, hogy esküvőnk előtt nem sokkal eltávolodtam és el is költöztem tőle? Ennek lassan már egy éve.
2011. jún. 2. 14:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon szerettem volna Feleségül venni, gyereket is terveztünk, mindketten szerettünk volna, egyikünknek sincs még. Na de így?
2011. jún. 2. 15:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted. miért ne nyúlhatnál magadhoz? Én néha szoktam úgy is, hogy szexelünk rendszeresen. Jogom van hozzá :D

Amúgy előfordulhat nőknél a szexkedvtelenség és tudom is az okát: rossz fogamzásgátló.

2011. jún. 2. 15:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rossz fogamzásgátlónál én is jártam így. Sokáig nem tudtam kilábalni belőle bár én akkor is magamra erőltettem a szexet a párom miatt engem az is kielégít lelkileg ha csak ő élvezi. Utólag belegondolva nem volt jó ötlet és hosszú távon nem működött. Most egy időre abbahagytam a bogyót és érezhető a változás, de akkor fél évig nem kívántam a szexet pedig előtte soha nem volt gondom vele.
2011. jún. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!