Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy a barátnőm ne érezze magát butának mellettem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a barátnőm butának hiszi magát mellettem, és ez őt frusztrálja. Sokszor érzi úgy(feleslegesen), hogy lenézem őt értelmi tényezőkben. Már tökre visszafogom magam, próbálok egyáltalán nem felvágni a lexikális és egyéb tudásommal, de ő így is sokszor szóba hozza ezt, konkrétan megemlíti, hogy megint hülyének nézem. Mit tehetnék még?2011. jún. 1. 22:22
11/17 A kérdező kommentje:
Erre még nem is gondoltam, lehet benne valami...
2011. jún. 1. 22:43
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem veled van baj, csak kicsi az önbizalma a barátnődnek.
13/17 anonim válasza:
Szerintem nem kell lenézni azt aki nem szereti ezeket a dolgokat. Aki igazán intelligens az elfogadja másnak az érdeklődését. Amúgy lefogadom, hogy sok mindent tudsz, de ettől még az érzelmi intelligenciád nem lesz magasabb, már pedig egy kapcsolatban az sokkal fontosabb.
14/17 anonim válasza:
Mondjuk ha tényleg annyira okos lennél,akkor tudnád,hogy erre a kérdésre itt nem kaphatsz megfelelő választ.Szerencsére se téged,se a barátnődet nem ismerem,így nem is mondhatom meg,hogy min kellene változtatnod.
15/17 A kérdező kommentje:
Általában elég gáz az emberek hozzáállása itt, nem is tudom mit vártam. Ja, te sem vagy különb a sok internetmajomtól;)
2011. jún. 1. 23:47
16/17 anonim válasza:
Kérdezgesd őt azokról a témákról, amiket szeret (csak vna ilyen?), akár ha ilyen csajos divat meg popzene témák érdekli arról is. Végülis nem egy ember gazdagodik meg ebből a tudásból. Meg amúgy engem is érdekel minden amiről a barátnőm mesél, még az ilyen mi a divat most témák is. Aztán vegyél neki, vagy adj kölcsön pár érdekes könyvet, faggasd ki, hogy mi a véleménye. Nézzetek meg pár elgondolkodtató (ne a Karib tenger kalózai 9) filmet. Neki is vna egy képe a világról amit ilyenkor biztos el fog mondani, és ha TÉNYLEG nem kezdesz okoskodni akkor úgy fogja érezni h ő is konyít vmit a világhoz nem csak te.
De amúgy a legfőbb h a saját kedvenc témájában segítsd elmerülni. Nincs ilyen dolog?
17/17 anonim válasza:
Most már azt is lefogadom, hogy bármelyik "internetmajomba" több szeretet szorult, mint beléd... Hiába, vannak viselkedési normák amik nem tanulhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!