Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? Egyszerűen nem tudom mit kéne tennem.
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok, és van egy lány osztálytársam, akibe már nagyon régóta bele vagyok zúgva. Egyszerűen imádom. Viszont az a baj, hogy nem tudom, hogy ő érez-e valami hasonlót irántam. Néha úgy érzem, hogy igen, néha meg nem érzem. Nem tudom mit tegyek, miből jöhetnék rá, hogy bejövök-e neki? Esetleg elmondjam neki, hogy mit érzek, vagy azt azért így simán ne, hátha elrontok mindent? Nem tudom mit tegyek, kérlek segítsetek!
A válaszokat előre is köszi.
Szia!
Én lány vagyok,nálam pont ugyan ez van...:)
Én azt tartom jónak ha egy srác megmondja mit érez...:)
Nem a haverjától kell megtudnom,vagy bárki mástól,akinek elmondat,csak pont nekem nem!!Inkább mondd azt az elején hogy lehetőleg ne legyen belőle pletyka,de te...és így szépen elmondod neki!
Én azt mondanám, hogy beszélnem kell vele. Kettesben elmesélném mit érzek és hogy ezt komolyan gondolom és megkérdezném mi a véleménye. Nagyon tud dominálni, ha egy férfi mer lépni, főleg a te korodban.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!