Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire meghatározó lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire meghatározó lenne a mai fiataloknál egy párkapcsolatban a ruhadarabok száma?

Figyelt kérdés
Miért cél,hogy minél több ruhád legyen?Én úgy gondolom,nem számít,hány ruhád van,ha ápolt vagy és tiszta.Ha valakinek egy farmerje van,mert mondjuk a szüleinek nincs pénze venni másikat mellé,vagy nem tudnak minden héten egy újabb ruhát venni a lányuknak/fiúknak akkor egy van,de az legyen tiszta.Én gondolom rosszul? Nekem sincs sok ruhám,de igenis ápolt vagyok és a ruháim is inkább egyediek.Szerintetek mennyire meghatározó?
2009. márc. 17. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen egyet értek azzal, hogy az a fontos, hogy ápolt legyen valaki. Azokkal viszont vitatkoznék, akik azt hiszik, hogy az emberek nagyzolásból veszik a márkás ruhákat. Persze, akadnak olyanok is, de szerintem sokan inkább a minőséget akarják megvásárolni. Tapasztalat, hogy az olcsóbb sokszor drágább. Én jó pár éve nem veszek magamnak már olcsó ruhákat, hanem inkább megveszem a kifutó márkás modelleket, és hordom őket 5-10 évig. Ezt elmondhatják azok is akik piacon vásárolnak?
2009. márc. 18. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát tény h nem mindenki tudja megvenni magának a márkás ruhákat, igaz h minőségileg jók, de egyszerűen nincs rá pénz. Én úgy gondolom, h egyáltalán nincs miért szégyenkeznie annak, akinek nincs annyi ruhája! Nekem sincs olyan sok, pedig lány vagyok. Ne törődj azokkal akik lenéznek amiatt h kevés ruhád van és az sem márkás! Régen engem zavart, de rájöttem h az olyanok nem értékelik annyira az ember valódi értékeit. Nem a ruha teszi az embert!!!!
2009. márc. 18. 16:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, ha valakinek sok ruhája van. Én szeretek választékosan öltözködni. Az, hogy valakinek sok ruháva van, nem jelenti azt, hogy sokat is költ ruhákra. Manapság ugyan olyan áron vásárolhatsz egy plázában, mint egy kínai üzletben. Tapasztalat. Én mind2 üzletben vásárolok, és sajnos a plázában vásárolt szintén nem drága ruhák igenis tovább tartanak. Ha leárazáskor vásárolsz, kaphatsz jó minőségi ruhákat 2000-3000 Ft-ért, ami szerintem nem drága. Ha cipőről van szó, akkor pedig elegánsat veszel a tescoban 2000-Ft-ért, vagy az Asia centerben, és alig hagytál ott valamit. Szerintem úgy, hogy egy cipő 2000-3000 Ft megengedhető, hogy valakinek legyen belőle.

Nem az ésszel kötném össze azt, hogy valakinek sok ruhája és cipője van. És nem kell gazdagnak lenni ahhoz, hogy válaszékos legyen a ruhatárad.

Én hétvégén járok dolgozni, és a havi fizetésemből költök magamra. Nem keresek sokat, de mindenre elég. (könyvek,cipők,táskák,ruhák,múzeumi belépők,színház)19/L

2009. szept. 9. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!