Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire meghatározó lenne a mai fiataloknál egy párkapcsolatban a ruhadarabok száma?
Szerintem nem baj, ha valakinek sok ruhája van. Én szeretek választékosan öltözködni. Az, hogy valakinek sok ruháva van, nem jelenti azt, hogy sokat is költ ruhákra. Manapság ugyan olyan áron vásárolhatsz egy plázában, mint egy kínai üzletben. Tapasztalat. Én mind2 üzletben vásárolok, és sajnos a plázában vásárolt szintén nem drága ruhák igenis tovább tartanak. Ha leárazáskor vásárolsz, kaphatsz jó minőségi ruhákat 2000-3000 Ft-ért, ami szerintem nem drága. Ha cipőről van szó, akkor pedig elegánsat veszel a tescoban 2000-Ft-ért, vagy az Asia centerben, és alig hagytál ott valamit. Szerintem úgy, hogy egy cipő 2000-3000 Ft megengedhető, hogy valakinek legyen belőle.
Nem az ésszel kötném össze azt, hogy valakinek sok ruhája és cipője van. És nem kell gazdagnak lenni ahhoz, hogy válaszékos legyen a ruhatárad.
Én hétvégén járok dolgozni, és a havi fizetésemből költök magamra. Nem keresek sokat, de mindenre elég. (könyvek,cipők,táskák,ruhák,múzeumi belépők,színház)19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!