Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire meghatározó lenne a mai fiataloknál egy párkapcsolatban a ruhadarabok száma?
Nekem is van összvissz 4 farmerem, 5 pulóverem, és kész.. Senkit nem zavar a környezetemben, merné megjegyezni..... :)))) Barátnőmmel beszélgettünk már erről, és azt mondta amit Te, kedves kérdező. Amíg ápolt és tiszta vagyok, addig nincs probléma, ezzel pedig részünkről nem is lesz. Én sem veszem figyelembe ha egy héten 2x vagy 3x van barátnőmön egy felső vagy nadrág, mert tudom hogy tiszta, valamint észre is veszem rajta, ha meg kettesben vagyunk, mégannyira sem zavar.. Úgyis lekerül róla.... :P
17/F
igazad van :) nekem is csak annyi ruhám van, h elég legyen hétvégén egyet mosni, ne kelljen hétközbe is... szóval max 8-10 felső + két nadrág. na meg vannak ünneplők de az nem számít :)
én nem is attól borulok ki, ha valakinek sok ruhája van, hanem ha olyan h lerí róla h csak a nadrágja több 10ezerbe került.. olyankor belegondolok h te jó isten annyi pénzből mi mindent tudnák venni. ráadásul sokan ez alapján ítélnek. ha nincs ráírva a cipődre h nike vagy vagabond akkor egy csóró szar vagy, hozzánk ne szólj :( ez van. egyszerűen nem bírom azokat az embereket akik annyiért vesznek kabátot mint anyám egy havi fizetése. nem azért mert gazdagok, hanem mert a rengeteg pénzük ami van, értelmetlen dolgokra költik. ugyanolyan minőségű nadrágot tudnának venni 4edannyiért... akkor? nehéz lenne a fennmaradt pénzt értelmesen elkölteni??
2. vagyok:
Még annyit, hogy van néhány fekete farmerem, néhány fekete pulcsim. Darabra van elég (2-3 hetente megyek haza koliból, és akkor mossa ki anyukám a cuccaimat) de nem érzem, hogy ez annyit számítana, hogy úgy öltözködjek, hogy soknak tűnjön.
Ha valaki emiatt lenézne, azzal meg nem foglalkozok, egy ilyen külsőségekre érzékeny ember engem nem érdekel.
(férfi vagyok, kapcsolatban - szóval barátnő szempontjából sem számít ez)
Nem is a ruhadarabok száma, hanem a márka. Egyesek szemében akkor vagy valaki, ha tetőtől talpig márkás cuccokban jelensz meg nap-mint nap. Ez az elkeserítő.
Kínai cuccokból is lehet nagyon ötletesen összeállítani a napi ruházatot. Soha nem lennék hajlandó egy nyamvadt pólóért kiadni 5-6e Ft-ot, mert rá van írva, hogy Everlast, Nike, Puma, stb... Nadrágért meg főleg nem 15-20e Ft-okoat.
Egy dolog van, amiben márkásat választok, az pedig a cipő és a zokni. Nem divatból, hanem tapasztalatból teszem.
A normálisan gondolkodó, érett embert nem fogja érdekelni, hogy hány ruhád van, csak ne legyen szakadt és legyen szép, tiszta, legyen jó illata, mondjuk a mosóportól.Egy jó illatú mosópor nagyon sokat dobhat egyébként a ruhán.
Az ilyen éretlen, fiatal hülyegyerekekkel meg hülye lányokkal meg ne foglalkozz, dögöljenek bele a márkamániájukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!