Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ha a párotok találkozna néha a volt párjával?
Figyelt kérdés
régen jártam egy pasival de nem olyan normális járás volt egy nap egy szájrapuszin kivül nem történt semmi csak beszélgettünk meg néha ottaludtam de smmise volt.
én öt jo barátnak tartom,kb 2 vagy 3 honapban egyszer látom
2009. márc. 17. 22:08
1/5 anonim válasza:
és most mi a kérdés? ha nem jársz vele azzal találkozik akivel akar ez így normális...ha jártok akkor is avval találkozik akivel akar csak annak esetleg lehetnek következményei
2/5 anonim válasza:
szerintem szituációfüggő. attól függ, hogy vált el attól a volt pártól. mert nekem van olyan volt pasim, akivel tisztajó barátok lettünk, mert rájöttünk, hogy barátnak sokkaljobbakvagyunk együtt. rá nem is féltékeny a barátom. ellenben van olyan, akivel veszekedve, semmit sem tisztázva váltunk el, na vele nem is találkozgatok, de aztgondolom nem is örülne neki. és én sem örülök, ha ő találkozik a volt barátnőivel. tudomtudom, szeret és nem csalna meg. de mégis. az ördög sosem alszik..
3/5 anonim válasza:
mi szólnék ha találkozna a volt párjával?
hát én pl nem szólnék egy rossz szót sem, voltunk már 3-asban is errearra sőt én kifejezetten jóban vagyok vele, mert feltudtam azt dolgozni h engem szeret, és nem mást, pedi a csaj, én mondom bombázó:D
4/5 A kérdező kommentje:
én nagyon szomoru vagyok,hogy nem engedi hogy elkisérjem ide-oda vagy valami ...pedig 100x mondtam hogy ö a barátom csak de a párom ...
2009. márc. 17. 22:42
5/5 anonim válasza:
Szerintem ami elmúlt az elmúlt és kész. Persze, szép, ha vannak olyanok akik barátok maradnak a kapcsolat után is, de szerintem és hangsúlyozom SZERINTEM nem egészséges egy új kapcsolatban az exekkel tartani a kapcsolatot. Az én párom is megcsinálta, és nekem ez nem esett jól, veszekedés lett belőle, és tudom, hogy fordított esetben ő is ki lenne akadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!