Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak most jöttünk össze, mégis hogy oldjuk meg majd a nyarat?
Most jöttünk össze a barátommal,100km.-választ el bennünket (sajnos).Nagyon sokat tettünk azért,hogy együtt legyünk,nem csak egyről a kettőre jöttünk össze.
Egy városban megyünk suliba,vagyis én majd ősztöl megyek oda,kollégiumban leszünk mindketten.Viszont most jön a nyár,nekem június végéig sok minden van,ballagás,búcsú est,kis érettségi,felvételi a Gimiben..tehát még sok tennivaló van előttem.Viszont júliusban már szabad leszek,csak nem tudom magamban elrendezni azt,hogy hogyan oldhatnánk meg hogy találkozzunk?Sok a távolság,ezért nem lehet hogy elmegyek délelőtt és jövök délután :/
A szüleimtől ugyanúgy nem várhatom el,hogy elengedjenek csak úgy,hisz most jöttünk össze,és ugye azért 20.éves se vagyok..
Nem tudom eldönteni,hogy hogyan oldjuk majd meg :/ hisz most kellene kapcsolat elején jobban kiismerni egymást,nem tenne jót ha egy hónapban egyszer találkoznánk,most tartunk ott hogy 1 hét mulva találkozunk egy hónap után,ezis azért mert tanulok,készülök a felvételire a nyelvi Gimibe,és lehetetlenség hogy eljussak :/
De érzem,hogy megéri,végre van akiben megbízom akinek elmondhatok mindent,még nem vagyok halálosan szerelmes :-),arra még van idő,nagyon az elején vagyunk.
Szerintetek,tippek...?Valaki járt már hasonló helyzetben?
Köszönöm előre is a válaszokat! ;)
Két hiba is van a dologban.
1. Nagyon fiatal vagy hozzá, teljesen mások az igényei egy 19 évesnek, mint egy 15 évesnek. Mát halott a dolog.
2. 100km nagyon sok, egy felnőttnek is, hát még egy gyereknek.
Szerintem hagyd őt, találsz te nála jobbat, aki tényleg hozzád való.
Sajna tényleg nagy a korkülönbség és a távolság is. A távkapcsolatok gyakorlatilag törvényszerűen meghalnak, ha maximum néhány hónapon belül nem tudnak összeköltözni vagy legalább a rendszeres és gyakori találkozást megoldani a felek.
Plusz húsz év felett már jóval rugalmasabban működik a korkülönbség, és ha pl. mindketten 5 évvel idősebbek lennétek, akkor már nem lenne gond, de húsz alatt még minden egyes év nagyon sokat számít, és ez így most túl nagy difi köztetek.
Tegnap már írtam de úgy látszik valamiért nem került ide...
Ha szeretitek egymást szerintem egyáltalán nem halott ügy. 100 km nem a világ vége. Gondolom a nyáron azért néhányszor csak találkoztok még ha nem is minden nap, vagy minden héten. Előttem azt írják különbözőek az igényeitek igen ez persze így van, de ha a srác is odavan érted ezt a pár hónapot kibírhatjátok kevesebb találkozással is. Ősztől meg annyit lehettek együtt hogy meg is unjátok :). Miért ne lehetne, hogy elmész délelőtt vagy esetleg ő eljön? Lehetetlen nincs... Nem kell azért egymásnál aludni. Szülőként még én sem engedném neked. De 100 km 1 óra se vonattal. Ha elég erős kapcsolat akkor kibírjátok így is :). Ezeket csak azért írom mert mi 2000 km-re vagyunk egymástól és egyenlőre így is bírjuk bár nagyon nehéz.. Mit nem adnék azért a csak 100 km-ért :) Szerintem ne adjátok fel néhány találkozással is ki lehet húzni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!