Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még csak most jöttünk össze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még csak most jöttünk össze, mégis hogy oldjuk meg majd a nyarat?

Figyelt kérdés

Most jöttünk össze a barátommal,100km.-választ el bennünket (sajnos).Nagyon sokat tettünk azért,hogy együtt legyünk,nem csak egyről a kettőre jöttünk össze.

Egy városban megyünk suliba,vagyis én majd ősztöl megyek oda,kollégiumban leszünk mindketten.Viszont most jön a nyár,nekem június végéig sok minden van,ballagás,búcsú est,kis érettségi,felvételi a Gimiben..tehát még sok tennivaló van előttem.Viszont júliusban már szabad leszek,csak nem tudom magamban elrendezni azt,hogy hogyan oldhatnánk meg hogy találkozzunk?Sok a távolság,ezért nem lehet hogy elmegyek délelőtt és jövök délután :/

A szüleimtől ugyanúgy nem várhatom el,hogy elengedjenek csak úgy,hisz most jöttünk össze,és ugye azért 20.éves se vagyok..

Nem tudom eldönteni,hogy hogyan oldjuk majd meg :/ hisz most kellene kapcsolat elején jobban kiismerni egymást,nem tenne jót ha egy hónapban egyszer találkoznánk,most tartunk ott hogy 1 hét mulva találkozunk egy hónap után,ezis azért mert tanulok,készülök a felvételire a nyelvi Gimibe,és lehetetlenség hogy eljussak :/

De érzem,hogy megéri,végre van akiben megbízom akinek elmondhatok mindent,még nem vagyok halálosan szerelmes :-),arra még van idő,nagyon az elején vagyunk.

Szerintetek,tippek...?Valaki járt már hasonló helyzetben?

Köszönöm előre is a válaszokat! ;)

2011. máj. 31. 14:19
 1/9 A kérdező kommentje:
Igen a kort elfelejtettem,15.L,barátom 19.
2011. máj. 31. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Hát aludjatok egymásnál...
2011. máj. 31. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Két hiba is van a dologban.

1. Nagyon fiatal vagy hozzá, teljesen mások az igényei egy 19 évesnek, mint egy 15 évesnek. Mát halott a dolog.

2. 100km nagyon sok, egy felnőttnek is, hát még egy gyereknek.

Szerintem hagyd őt, találsz te nála jobbat, aki tényleg hozzád való.

2011. máj. 31. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Sajna tényleg nagy a korkülönbség és a távolság is. A távkapcsolatok gyakorlatilag törvényszerűen meghalnak, ha maximum néhány hónapon belül nem tudnak összeköltözni vagy legalább a rendszeres és gyakori találkozást megoldani a felek.

Plusz húsz év felett már jóval rugalmasabban működik a korkülönbség, és ha pl. mindketten 5 évvel idősebbek lennétek, akkor már nem lenne gond, de húsz alatt még minden egyes év nagyon sokat számít, és ez így most túl nagy difi köztetek.

2011. máj. 31. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Ez egyáltalán nem nagyon korkülönbség...
2011. máj. 31. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Elég halott ügy, tanácsot adni nem lehet, a szüleiden múlik minden. Mivel még fiatal vagy én ezt nem támogatnám, nem bánnám hogy úgy találkozzatok nyáron, hogy reggel jön a fiú hetente egyszer és este megy, viszont így meg nem sok értelme van. Viszont ott meg együttalvásról szó sem lehetne.
2011. máj. 31. 16:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Én nem tudom csak ilyen könnyen feladni,de azért köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 31. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Tegnap már írtam de úgy látszik valamiért nem került ide...

Ha szeretitek egymást szerintem egyáltalán nem halott ügy. 100 km nem a világ vége. Gondolom a nyáron azért néhányszor csak találkoztok még ha nem is minden nap, vagy minden héten. Előttem azt írják különbözőek az igényeitek igen ez persze így van, de ha a srác is odavan érted ezt a pár hónapot kibírhatjátok kevesebb találkozással is. Ősztől meg annyit lehettek együtt hogy meg is unjátok :). Miért ne lehetne, hogy elmész délelőtt vagy esetleg ő eljön? Lehetetlen nincs... Nem kell azért egymásnál aludni. Szülőként még én sem engedném neked. De 100 km 1 óra se vonattal. Ha elég erős kapcsolat akkor kibírjátok így is :). Ezeket csak azért írom mert mi 2000 km-re vagyunk egymástól és egyenlőre így is bírjuk bár nagyon nehéz.. Mit nem adnék azért a csak 100 km-ért :) Szerintem ne adjátok fel néhány találkozással is ki lehet húzni.

21/L

2011. jún. 3. 14:02
 9/9 Noni_ válasza:
Na,hat en 15 vagyok a baratom 16. Nalunk is kb.100 km a tavolsag.mi ugy oldjuk meg heti 1x,hogy mindketten sportolunk es annak versenyeink hetvgen es nem aludhatunk egyutt.heti 1x talalkozunk de emellett mindennap skype-olunk meg telefonalunk.nekunk az is segit h megnezunk kondjuk kozosen egy filmet ugy h elinditjuk egyszerre aztan kozben telefon.:) csomoszor van h lemegyek vmi fesztivalra is es akkor mindket nap talalkozunk vagy elmegyek egy meccsére.ez meg h masok az igenyek..ez nalunk is megvan de o tud varni mert szeret.nalunk ez mukodik mar tobb mint 3 honapja.mindent elmondunk egymasnak vannak melypontok de egyre jobban viseljuk.fontos h legyen egy dátum amit vartok h mikor tudtok talalkozni.a szuleitek meg majd megszokjak ezt az egeszet.szerintem mindenkepp probaljatok meg,nalunk (lekopogom) eddig mukodik.:)
2013. szept. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!