Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még nem is jöttünk össze de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem is jöttünk össze de én már féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Még nem igazán volt bnőm, csak alkalmi kapcsolataim voltak, de még csak neten beszélünk...nagyon beleszerettem a stílusába, még nem volt barátja neki sem annak ellenére hogy 18, nemmellesleg jól néz ki és lehet vele beszélni..hamarosan találkozni fogunk (kicsit messze lakik).

De ahogy nézem facebookját látom hogy pár fiú egy csomószor lájkolja a cuccát, meg közeljövőbe fog menni buliba is...és én elég féltékeny vagyok, nem tudom mért:D nem akarom hogy valaki megbecstelenítse, hisz én is tudom h legtöbbjüket csak megd*gni kéne...őt viszont szeretem.

megoldás?

19f

2011. jún. 24. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát barátom...milesz később??
2011. jún. 24. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs megoldás, te egyenlőre csak egy internetes fantom vagy számára. Valószínűleg több vasat is tart a tűzbe.

Személyes kapcsolatig ez így is marad.

24/F

2011. jún. 24. 14:26
 3/5 A kérdező kommentje:
ezaz.
2011. jún. 24. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát igen egyelőre tényleg megtehet bármit, még nem tudja, hogy miattad érdemes lenne e visszautasítani valakit.

De ha ő is szeret, akkor úgyse fog a találkozásotok előtt mással kavarni, nyugi.

2011. jún. 24. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Te is nagy önbizalomhiányban, önértékelési zavarban szenvedsz, ezért vagy féltékeny.
2011. jún. 26. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!