Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korai lenne fél év ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne fél év ismerkedés után megkérni a párom kezét? Úgy érzem sok csalódás után megtaláltam a nagy Ő-t.26F

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 13:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ő a tökéletes minden szempontból, igy ha elvenném feleségül akkor biztos lenne hogy mellettem marad
2011. máj. 31. 13:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha annyira egymásnak vagytok teremtve, akkor még ráér a dolog. Ha csak azért maradna melletted, mert házasok vagytok, akkor régen rossz.

Valószínűleg a környezettől, családtól, barátoktól is csak rosszat kapnátok, meg valóban minek így sietni? Elhiszem, hogy szereted, de nem kell ajtóstul rontani a házba. Én a helyedben legalább egy évet várnék. És legalább együtt éltek már? Ha nem, akkor még többet is.

2011. máj. 31. 13:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt,de ha házasság lenne akkor összeköltöznénk
2011. máj. 31. 13:55
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha úgy véled, hogy tökéletes minden szempontból, akkor még ne vedd el semmiképp! Hiszen tökéletes ember nincs, a párunkat a hibáival együtt kell, hogy elfogadjuk, szeressük. Ha te nem látsz benne hibát, az azt jelenti, hogy még nem szállt el a rózsaszín köd, azaz nem tudod objektíve felmérni a helyzetet.

Házassággal senkit nem tudsz magadhoz láncolni, nem tudom, hogy ezt honnan vetted. A házassági ceremónia nem konzerválja a szerelmi fellángolás állapotát, esküvő után is elmúlik a lángolás, jönnek a hétköznapok.

Házasságot akkor érdemes kötni, ha a lángolás elmúltával is megmarad a ragaszkodás, a feltétlen szeretet, boldogan, szeretetben működnek együtt a szürke hétköznapok is.

26/N

2011. máj. 31. 13:57
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha kölcsönösen komolyak a szándékaitok, akkor MOST költözzetek össze! Ne félj, egy év múlva nem fogod hibátlannak találni a párodat, sem ő téged! De ha még akkor is úgy gondoljátok, hogy együtt akarjátok leélni az életeteket, na AKKOR lehet felkeresni az anyakönyvvezetőt!

A legnagyobb ostobaság úgy összeházasodni, hogy nem életek tartósan együtt előtte.

26/N

2011. máj. 31. 14:00
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, várok vele, nem fogom elsietni
2011. máj. 31. 14:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha az eljegyzéssel még várnál, azzal nincs gond. Viszont írtad, hogy ha elvennéd, összeköltöznétek. Hát akkor, ha ezek szerint meg van a lehetőség, akkor költözzetek össze most! Azzal nem veszíthetsz semmit és így mégjobban meg tudjátok egymást ismerni.
2011. máj. 31. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:
akkor mégse ő az igazi,ha itt pár vadidegen válasza után simán eltolod a dolgot
2011. máj. 31. 15:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, milyen idős a barátnőd? :-)

Azért sokban függ a dolog ettől is, de osztom azok véleményét, akik azt mondják, hogy ha Ő is tisztában van a szándékoddal, és ennyire érzitek hogy egymásnak vagytok teremtve, akkor sok boldogságot!

23L

2011. máj. 31. 21:18
 20/21 A kérdező kommentje:
23éves
2011. máj. 31. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!