Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne fél év ismerkedés után megkérni a párom kezét? Úgy érzem sok csalódás után megtaláltam a nagy Ő-t.26F
Szerintem ha annyira egymásnak vagytok teremtve, akkor még ráér a dolog. Ha csak azért maradna melletted, mert házasok vagytok, akkor régen rossz.
Valószínűleg a környezettől, családtól, barátoktól is csak rosszat kapnátok, meg valóban minek így sietni? Elhiszem, hogy szereted, de nem kell ajtóstul rontani a házba. Én a helyedben legalább egy évet várnék. És legalább együtt éltek már? Ha nem, akkor még többet is.
Ha úgy véled, hogy tökéletes minden szempontból, akkor még ne vedd el semmiképp! Hiszen tökéletes ember nincs, a párunkat a hibáival együtt kell, hogy elfogadjuk, szeressük. Ha te nem látsz benne hibát, az azt jelenti, hogy még nem szállt el a rózsaszín köd, azaz nem tudod objektíve felmérni a helyzetet.
Házassággal senkit nem tudsz magadhoz láncolni, nem tudom, hogy ezt honnan vetted. A házassági ceremónia nem konzerválja a szerelmi fellángolás állapotát, esküvő után is elmúlik a lángolás, jönnek a hétköznapok.
Házasságot akkor érdemes kötni, ha a lángolás elmúltával is megmarad a ragaszkodás, a feltétlen szeretet, boldogan, szeretetben működnek együtt a szürke hétköznapok is.
26/N
Ha kölcsönösen komolyak a szándékaitok, akkor MOST költözzetek össze! Ne félj, egy év múlva nem fogod hibátlannak találni a párodat, sem ő téged! De ha még akkor is úgy gondoljátok, hogy együtt akarjátok leélni az életeteket, na AKKOR lehet felkeresni az anyakönyvvezetőt!
A legnagyobb ostobaság úgy összeházasodni, hogy nem életek tartósan együtt előtte.
26/N
Megkérdezhetem, milyen idős a barátnőd? :-)
Azért sokban függ a dolog ettől is, de osztom azok véleményét, akik azt mondják, hogy ha Ő is tisztában van a szándékoddal, és ennyire érzitek hogy egymásnak vagytok teremtve, akkor sok boldogságot!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!