Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha a pasitoknak a mobilján mindig meztelen nőcis háttérképek lennének?
Figyelt kérdés
Meg nem csak a mobilján, a laptopján is, ez zavarna titeket? Szólnátok miatta vagy nem tennétek semmit, hagy nézegesse?2009. márc. 17. 15:55
11/14 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: le kell kódolni a telefont (biztonsági billentyűzár) vagy valamilyen tartalom elrejtő/kódoló programot kell feltelepíteni a telefonra.
12/14 anonim válasza:
Engem biztos zavarna ha ilyen képek lennének rajta,és szólnák is neki.Még szerencse hogy a párom nem ilyen,amúgy én sem tennék ki a talómra vagy bármire meztelen pasit.
13/14 anonim válasza:
Zavarna, kivéve ha rólam készültek volna azok a képek:)
De az én páromat is zavarná, ha fordított esetben az én telómon lennének képek más pasikról. Már akkor húzta a száját mikor valamelyik magazinhoz félpucér pasis naptárt adtak, és közölte, hogy azt ki nem tesszük sehova :D:D:D:D
14/14 anonim válasza:
ismerősről jobban zavarna, meg ha próbálná titkolni rejtegetni
sőt engem az arcképek jobban zavarnak, mintha test lenne, mer akkor tudom h nem szexuálisan nézegeti a 12 egy tucatokat, hanem mer lehet ő fontos neki, vagy olyan az ideálja, és lehet oilyenről ábrándozik mikor velem van
attól függetlenül h lehet ő egy ezer kilóméterekre lakó sztár
de tuti nem csal meg vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!