Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Üdvözlök minden olvasót!

Egy 15 éves fiú vagyok. Az utóbbi időben(4-5 hónapja) nagyon megtetszett egy lány és nagyon szerelmes lettem belé. 1 év van köztünk. Hetente 1x-2x találkozunk, társaságban. Még nem volt kapcsolatom és neki sem, épp ezért komoly párkapcsolatot akarok, amiből ha úgy alakul, idővel házasság lesz. Arra gondoltam, hogy egyszer elhívom/félrehívom valahova és komolyan ebeszélgetek vele. Meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye, lehet köztünk valami? Először csak ismerkedünk, s ha már biztosabb a dolog akkor jöhet kézfogás és max. csók. Mindketten vallásos és erkölcsös családban nevelkedtünk, vannak elveink, épp ezért max csók.

Hogy gondoljátok, lehet sikerem?

Kérlek, csak hasznos és építő jellegű válaszokat írjatok.

Köszönöm szépen!

2011. máj. 30. 21:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vannak még ilyen gondolkodású fiatalok. De sztem ez a félrehívós dolog nem egészen jó. Igaz, a lánynak is olyan értékrendje mint neked, de attól még lehet, hogy megszeppen. Inkább finoman közelednék hozzá, pl társaságon belül beszélgetni, először barátkozzatok össze. Aztán ha ez oké, bedobhatod, hogy szeretnéd jobban megismerni, és hogy ehhez mit szól.
2011. máj. 30. 21:16
 12/30 anonim ***** válasza:
ma 21:16 vagyok. Még azt, hogy ha bírod még egy kicsit, ne vesd bele magad most az udvarlásba. Inkább ismergesd meg, figyeld a viselkedését, hogy viszonyul a fontosabb dolgokhoz. 15 vagy, tehát legalább 2 év a házasságig. Nehéz lesz 2 évig. Nem lehetetlen, de nem könnyű!
2011. máj. 30. 21:22
 13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Ez csak elmélet még, de egyszer gondolkodni kell s utána cselekedni.Szüleink több, mint 30 éve ismerik egymást, tehát mi is elég rég. Arra nem gondoltam, hogy kicsit meglepődhet, de nagyon igaz. Mindketten kicsit csendesek vagyunk. Épp ezért a beszélgetés sem menne könnyen, de meg kell próbáljam. Humorérzékem az van, az osztályban minden ideges tanárt megnyugtatok a humorommal és kedvességemmel, és ez ennél a Kedves Lánynál mégjóbb lenne:)
2011. máj. 30. 21:26
 14/30 A kérdező kommentje:
8. osztályos vagyok és csak 12. osztály után akarok házasodni. De én képes vagyok bármeddig várni. Számomra ilyen lány sosem lesz több. Csak ezt ő is viszonozza majd. Persze, figyelem és épp ezért mondtam, hogy ismerkedni, mert úgy értettem, hogy mégtöbbet együtt lenni és jobban megismerni egymást.
2011. máj. 30. 21:29
 15/30 anonim ***** válasza:
ma 21:16 megint én, amúgy szüleid nem tudják? Mert ha igen, lehetne közös programokat szervezni azzal a családdal. Vagy több családdal, a barátokkal. Egy kis kártya, társasjáték stb, általában ilyenkor lehet jókat beszélgetni. Aztán majd csak alakulnak a dolgok. Szépen lassan, ami nem is baj, a fent említett dolgok miatt. Mert ha erősebbek lesznek az érzelmek, nehezebb várni.
2011. máj. 30. 21:31
 16/30 anonim ***** válasza:

Hát, sok sikert. De a vallásosság... oldódj fel, ezt a házasság dolgot meg ne emlegesd, még a végén megijjed ;) amúgy még egy jó tanács, hogy ne szabj előre gátakat, ezt majd vele beszéld meg. Lehet, hogy ő pl. előbb akarja a szexet, bár vallásos.

Én pedig barátnőmmel most vagyok együtt több mint egy éve (két kisebb megszakítással...de egyiksem volt komoly), ő több, mint két évvel idősebb tőlem, én most vagyok 15. Mi már elkezdtünk beszélgetni erről. Minden esetre sok sikert, légy laza, ne görcsölj, ha nem jön össze elsőre. Ő is csak nőből van ;)

15/f

2011. máj. 30. 21:32
 17/30 A kérdező kommentje:
Rólam még annyit, hogy nem vagyok az a "szépfiú", aki vonzza a lányokat, de volt nem egy olyan lány akinek tetszettem. Nem vagyok izompacsirta, de legalább a belső tulajdonságaim alapján nagyon szép vagyok és egy lány sem maradna szégyenben mellettem.
2011. máj. 30. 21:32
 18/30 anonim ***** válasza:
Látom,egó is van bőven.. Az is kell! XD
2011. máj. 30. 21:34
 19/30 A kérdező kommentje:
Most láttam amit írtatok. Hát közös program nem nagyon van, de azért a szüleink is jóban vannak :) És néha összejövünk szulők-fiatalok éneklés, sport stb.(ne hitgyülire gondolj, nem vagyok eszement). De a házasság előtti szex-ről ugyanúgy gondolkodik, ez biztos!
2011. máj. 30. 21:36
 20/30 anonim ***** válasza:

Ha ilyen komoly célod van, ez nagyon jó. De várj még egy kicsit. 17 éves korodnál előbb ugye nem köthetsz házasságot. Na most oké, 17 évesen házasságot köttök. Mindketten dolgoztok? Vagy szülőknél laktok, és ott is laknátok, ha összeházasodtok? És ők is tartanának el titeket? Mert az nem túl szerencsés.

Tudom, ez egy kicsit lelombozó, de erre is kell gondolni, ha ennyire komolyak a terveid. Inkább még csak barátkozzatok, aztán jöhet az udvarlás.

2011. máj. 30. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!