Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Üdvözlök minden olvasót!

Egy 15 éves fiú vagyok. Az utóbbi időben(4-5 hónapja) nagyon megtetszett egy lány és nagyon szerelmes lettem belé. 1 év van köztünk. Hetente 1x-2x találkozunk, társaságban. Még nem volt kapcsolatom és neki sem, épp ezért komoly párkapcsolatot akarok, amiből ha úgy alakul, idővel házasság lesz. Arra gondoltam, hogy egyszer elhívom/félrehívom valahova és komolyan ebeszélgetek vele. Meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleménye, lehet köztünk valami? Először csak ismerkedünk, s ha már biztosabb a dolog akkor jöhet kézfogás és max. csók. Mindketten vallásos és erkölcsös családban nevelkedtünk, vannak elveink, épp ezért max csók.

Hogy gondoljátok, lehet sikerem?

Kérlek, csak hasznos és építő jellegű válaszokat írjatok.

Köszönöm szépen!

2011. máj. 30. 21:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak tűnsz,sikered lesz:)
2011. máj. 30. 21:05
 2/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2011. máj. 30. 21:05
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Az internet az áldását adja a kapcsolatra!
2011. máj. 30. 21:06
 4/30 A kérdező kommentje:
2. válaszoló! Köszönöm az értelmetlen választ! Az ilyet kihagyhatjátok. Üdv!
2011. máj. 30. 21:07
 5/30 anonim ***** válasza:

Ne legyél már fagolyó..olyan szépen kezdted...XD

Csak jót akart:)

2011. máj. 30. 21:10
 6/30 A kérdező kommentje:
Ok, jót akart. De az internet "áldására" mi szükség? Én is csak jó választ akarok, mert nekem Ő a világon a legfontosabb lány!
2011. máj. 30. 21:11
 7/30 anonim ***** válasza:
68%
Te túl mélyen vallásos vagy..az sem mindíg jó..XD
2011. máj. 30. 21:12
 8/30 anonim válasza:
Szerintem is sikerülni fog, mivel ő is úgy nevelkedett, mint te, akkor biztos, hogy értékelni fogja a tulajdonságaidat, ami nagy előny. Sok sikert!!
2011. máj. 30. 21:12
 9/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, méyen vallásos vagyok, de Ő is. Ebben is hasonlítunk, ezért nem probléma :)
2011. máj. 30. 21:14
 10/30 anonim ***** válasza:
62%
Azért hülyéskedj is néha a lánnyal,ne legyél komoly,mint a vakbélgyulladás!
2011. máj. 30. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!