Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, büszkeség vagy megalázkodás?
Figyelt kérdés
A barátommal összevesztünk ugy egyenlő alapon,szóval nincs az,hogy én voltam hibás valamiben vagy éppen ő.
Nem keres 2 napja de amugy mindig ezt csinálja mostanába ha összeveszünk mert sztem tudja,hogy ugyis megalázkodok előtte és én lépek azellenben,hogy béküljünk ki.Én teszek mindig azért,hogy megoldjuk a gondjainkat.Ti mit tennétek most a helyembe?Keressem vagy várjam meg amég ő keres?másfél éve vagyunk együtt!17/L
2011. máj. 30. 18:42
2/7 A kérdező kommentje:
Szóbal akkor ne keressem?Nekem ez nagyon rosszul esik,hogy ő nem keres,a kapcsolatunk elején ő futott utánam stb. és most ő kéreti magát meg nem keres:S Szerintetek ez annak a jele,hogy már nem szeret annyira mint régen?
2011. máj. 30. 18:48
3/7 anonim válasza:
A kapcsolat az egyensúlyról szól. Neki is ugyanannyira kellene keresnie téged, mint neked őt.
4/7 anonim válasza:
Büszkeséget mondanám én is!
Ha szeret akkor úgy is meg fog törni és majd ő megalázkodik, egy kapcsolatot nem lehet arra építeni hogy mindig megalázkodsz. Mutassa meg ő is hogy igenis megtud ha a szerelméről van szó! :)
Amúgy az a másfél év szép ilyen korosztályban!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Hát remélem még sokáig együtt leszünk:)És remélem,hogy minden kapcsolatban vannak veszekedések nem csak a miénkben:S 2 hetente valamin midnig összeveszünk!Szerintetek ez nem túl sok?:S
2011. máj. 30. 18:55
6/7 anonim válasza:
Nem hinném, mindig van veszekedés mindenki között. A két hét szerintem még jó is (ritkább mint másoknál). :P
7/7 anonim válasza:
Ne keresd! Ha szeret téged keresni fog. Ez esetben egy dolog miatt kéreti most magát úgymond. Nagyon nyeregben érzi magát, ha így folytatod azt fogja hinni bármit megtehet. Lehet hogy ez így is van, de ezt neki nem kell tudnia:) Ne mindig te fuss utána. Csak akkor keresd te őt, ha te hibáztál. A büszkeségre szavazok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!