Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Váratlanul szakítottunk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váratlanul szakítottunk, de nem bírom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmemet 2007 decemberben ismertem meg, nekem már előtte is tetszett, és körül belül fél évbe telt meghódítani. Akkor azt mondta hogy nem szerelmes még, ezért is nem akart előtte összejönni velem, de aztán azt mondta hogy annyira szeret hogy nem akar elveszíteni és kapok 1 esélyt, hogy belém szeressen. Így is lett, belém szeretett és boldogok voltunk. 8 hónapig jártunk. 2-3 hete tablófényképezéskor készült 1 olyan kép osztálytárs nőmmel (akihez nem fűz semmi, egyébként sem tudnék más lányra nézni olyan szerelmes vagyok) amin hátulról átölelem. Már megbántam ezt a képet, nagyon megbántam. Barátnőm megharagudott, és következő héten elment bulizni barátnőivel, ahol táncolt 1 fiúval, volt fenék fogás meg ilyenek, csók nem mert barátnőm elhúzta a fejét mondván van barátja. Utólag azt mondta jól érezte magát a gyerekkel (mert az egészet nekem magától őszintén elmondta). Engem nagyon zavart az eset de valahogy megpróbáltam túltenni magam rajta, viszont hétfőtől elkezdődött a furcsa viselkedés. Azelőtt mi heti 7 napot voltunk együtt legalább 4-6 órában, és tanulás miatt sem küldött haza előbb sose. Hétfőn, kedden is hamar hazaküldött, aztán kibuktam hogy milyen gyanús ez az egész. Szerdán elmondta hogy úgyérzi kicsit megromlott a kapcsolatunk és teccik neki a gyerek, de nem akarja hogy emiatt elveszítsen engem. Akkor mégjobban kibuktam, de csütörtökön jött a ráadás, akkor már nem fogta meg a kezemet mikor hazakísértem és arról beszélt hogy idő kell neki, hogy lezárja magában ezt az ügyet a másik gyerekkel, és hogy este találkozik vele és megbeszéli hogy semmi nem lehet. Este megcsókolták egymást, kevertek és el is mondta egyből nekem amikor hazaért. Odamentem és kibuktam hogy szakítok, de mégis inkább úgy döntöttem megbocsájtok mert imádom. Kérdeztem mi a baj velem, biztos nem éreztettem eléggé vele hogy szeretem, egyébként valószinü így is volt. Mondtam neki hogy akkor újra kezdhetnénk, és majd udvarolok neki megint, mindent megteszek érte hogy jólérezze magát velem. Belement de másnap megbeszéltük hogy nem fog menni, és szakítottunk. Kérdeztem csodálkozva hogy mi volt ez a nagy változás, merthogy előtte nap még azt kérte ne dobjam ki.Azt mondta utólag hogy a barátnői beszélték rá hogy ha nem szerelmes már belém (mert ezt mondta) akkor ne legyünk együtt, időpocsékolás. Most azt mondja hogy érzi hogy egyszer megint összejövünk és akkor örökre együtt leszünk, csak most bulizásra meg pasizásra van szüksége... én meg nem tudom hogy túltenni magam ezen. 2 hete én voltam a legboldogabb ember a földön, most meg pokol az életem. És ha nem beszélek vele msn en akkor hiányzik és görcsbe van a gyomrom, ha meg beszélek vele akkor meg szenvedek. Mit tegyek? Segítsetek kérlek! jó hosszú lett, de így tudjátok megérteni az egészet. Előre köszönöm a válaszokat F(19)
2009. márc. 17. 14:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Farokhiány tipikus esete, utálom az ilyen nöket, kavarcolni mindenkivel, más lelkét meg összetörni....az ilyen ne menjen bele semmien kapcsoltba...
2009. márc. 17. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
húha... igazán sajnálom, hogy ez történt. Személyes tapasztalatom nincsen, de az egyik barátnőmmel is ez történt. H nagyon szerette a barátját, de szakított vele, mert bulizni és pasizni szeretett volna, és úgy gondolta, h a srác majd visszafogadja, ha "kiéli magát", de nem így lett, mert közben talált magának egy másik lányt. Nagyon ki van bukva még mindig. Nem tudom, h ez mennyire segített neked, mert biztosan borzalmas lehet. Ezzel csak azt akartam megvilágítani, h nem sokára jön egy olyan lány, akivel minden nagyon jó lesz, mert nem biztos h túl tudnád magad tenni azon, h jelen esetben az exed több sráccal is kavar. Szerintem ne beszélgessetek msn-en mert úgy még nehezebb lesz felejteni, és gondolj bele, h megéri-e várni rá, hogyha úgy csókol meg valakit, h közben még vagy neki, és azt is mondja h nem szeret. Nagyon nehéz, de nem érdemes erőltetni. Járj nyitott szemmel, és hamarosan jobb lesz! Fiatal vagy még. :)
2009. márc. 17. 15:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a francba a csajt!

Neki ha bulizhatnéka van,hát bulizzon.Mindenki azt kapja az élettől amit kér.Ő most olyan srácokat kér akik valszeg hülyére fogják venni.Meg gondolom párat majd ő is.

Neked meg ha egy komoly kapcsolatra van szükséged,jönni fog ne aggódj!

Felesleges az exeddel foglalkozni.Csináljon csak amit akar.Te ugysem fogod tudni befolyásolni.

De a saját méltóságodra vigyázz.

2009. márc. 17. 15:08
 4/14 A kérdező kommentje:
De olyan szép volt együtt minden :(. Életemben nem voltam ilyen boldog. És annyira kötődök hozzá hogy elképzelhetetlen.akármerre nézek eszembe jut, mert mindenhonnan van közös emlékünk. Én meg csak sírok egész nap, mint 1 óvodás, és beleőrülök. Tegnap becsempésztem a kedvenc csokiját meg 1 szál rózsát (imádja a rózsákat) a postaládájukba. Meglátott és írt msn en hogy köszöni szépen mien szép tőlem... Aztán kérdeztem hogy az az (L) F a szemüzijébe az az akivel megcsalt? és monta hogy az. Én meg kibuktam hogy miért kell így kitenni ha tutta hogy énis látom, nem gondolt rá hogy nekem hogy esik majd? és még én voltam az önző, hogy mit szólok bele nem járunk és azt csinál amit akar. aztán 20 perc mulva megbánta és bocsánatot kért. Tegnap még beszéltünk telefonon ott is sírt, de folyton azt hajtogatja hogy neki most élni kell hogy aztán a végén odataláljon hozzám, mert azt állítja így szeretné. Azt mondja énis addig csajozzak buizzak kártyázzak stb...
2009. márc. 17. 15:09
 5/14 A kérdező kommentje:
De nem tudok rá haragudni, mert csak azt remélem hogy ha most hiányzom talán visszajön.
2009. márc. 17. 15:11
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Hát én a lány helyzetét át tudom élni.. 7 hónapig jártam egy sráccal nagyon szerettem de az volt a baj hogy minden nap találkoztunk és mindig késöbb akart csak haza menni.. én meg nagyon bele fáradtam ebbe az egészbe.. túlságosan fogni akart.. és ezért elvesztett.. Aztán hónapokig künyörgött hogy bocsássak meg megfogváltozni... és nagyon idegesített hogy nem tud legalább egy kicsit hagyni... sőőt a mai napig nem száll le rólam:S:S Ha vissza szeretnéd kapni a lányt akkor hagyj neki egy kis szabadságot.. tudj várni de azért ne hagyd hogy teljesen elfelejtsen.;)
2009. márc. 17. 15:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat. Utolsó válaszolónak: Én is tudom, már rájöttem hogy az lehetett a fő baj hogy sokat voltunk együtt, de ő is folyton velem akart lenni. Ezért ért váratlanul hogy ez neki gond. Már nekem is kezdett sok lenni néha az együttlét de ő előbb szólt és hát ez lett belőle. Egyébként nem értem, mert én mindig mondtam neki hogy ha én haverokkal elmegyek pl kártyázni akkor ő is mennyen el barátnőkkel. De mindig az volt a kifogás hogy egyikkel épp nincs jóba másik nem akar mer izé meg izé meg izé, így mindig otthon maradt. Aztán velem is eljött párszor mentünk kettesbe is. Nem gondoltam volna hogy ez lesz. Én is azt akarom hogy legyen kicsit szabad, mert bízom benne hogy akkor visszajön. Van egy szép idézet : "Ha szereted, bocsásd szabadon! Ha úgy van megírva, visszatér hozzád." és én ehez próbálom tartani magamat, de amikor azt mondtam neki hogy tiltson le msn ről is hogy tényleg ne befolyásoljam, meg végülis szakítottunk akkor fogadja el hogy nem vagyok mellette, akkor mondta hogy nem megoldás mert nem bírja ki ha nem beszélhet velem. Szerintem 1 kis ideig azért nemártana nem beszélni. Mit gondolsz még lehet hogy belém szeret? Ha a te barátod nem zaklatna akkor vissza tudnál szeretni belé?
2009. márc. 17. 15:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglakozz vele.Ne keresd!Ne hívd!Ne írj neki!

Majd ő ugyis jelentkezik ha akar.A nők szavának nem igazán lehet hinni.Sokkal inkább a cselekedeteiknek.Ha valakik a nők igazán tudnak lépni ha valami fontos nekik.

Hagyd élni!Lehet,hogy visszatáncol még hozzád!

De arra is készülj fel,hogy a "szabadsága"alatt beleszeret másba...

2009. márc. 17. 15:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát én meg kiakadok, mikor azt a kifogást találja ki valaki, hogy túl sokat voltunk együtt! Na,ne már gyerekek!!! Akkor mi lesz, ha valakivel összeházasodtok....? (28/nő)
2009. márc. 17. 16:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Na itt vagyok..:) 6. kommentíró

Hát szerintem ha akkor békén hagy akkor most megint együtt lennénk..

De már kizártnak tartom hogy mi valaha összejöjjünk..

Át jött sulimba úgyhogy majdnem minden nap látom.. fojton oda jön és megjátsza az agyát.. és ez nem csak engem idegesít hanem a barátaimat is hogy nem tud leszállni rólam..

Remélem sikerülni fog, de hidd el ha nem jöttök újra össze akkor az úgy volt megírva.. jön helyette jobb;)

Tudom nagyon fáj..:S hisz a szerelemnmél nincs nagyobb boldogság majd nagyobb fájdalom..:( Puszih

2009. márc. 17. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!