Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lassan többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lassan többet érez irántam?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja megismertem itt egy nagyon aranyos, kedves lányt, akivel mindennap( szó szerint azóta mindennap 3-4 órákat) beszélünk msnen sajna, mert elég messze lakik. Én ezalatt az idő alatt nagyon megkedveltem, és suliban meg máshol is nagyon sokszor gondolok rá, néha már úgy érzem hogy belészerettem. Ha felmegyek msnre és nem írok rá 2 percen belül Ő ír rám. Mostanába eléggé hangoztatja hogy szeretethiánya van, meg hogy megölelne / csókolózna valakivel. Sajna én csak nyári szünetben tudok találkozni vele, mindketten 18 évesek vagyunk.

Az elmúlt 1 hétben egyre többet beszélünk a szexről is, konkrétan nem mondta de a szavaiból kivettem hogy ő még szűz:) Néha irogatja hogy ha találkoznánk akkor lenne ez-az. De ha szex nem is lenne én mindenképp találkoznék vele.

Szerintetek lehet hogy ő is többet érez?:$

ui.: ne mondjátok hogy kamu, mert rendszeres életet él barátnőviel facen:)

2011. máj. 30. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Óóóó, magamra ismertem :)))))
2011. máj. 30. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Kitudja;) Ha Miskolci csaj vagy, gyere msnre:)
2011. máj. 30. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
minden bizonnyal!
2011. máj. 30. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!