Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges az, hogy valakinek több barátnője vagy szeretője van egyszerre és nem bukik le?
Sosem értettem, hogyan lehet azt "logisztikailag" megoldani, hogy ne legyen gyanús egyik pasinak/barátnőnek sem?
27/F
Nem, csak fiatal volt és úgy volt vele, hogy ha lúd legyen kövér :D Azóta lassan a férje a 7. :D
Én mindig csak ámultam, egyrészt akármennyire is ellenkezik az én erkölcsi nézeteimmel a tette,valljuk be, ez mestermunka, illetve szitkozódtam is, hogy miért nincs esze :D
Nem a szexuális élet motiválta a dolgokat, pusztán a kihívás.
Azért ez annyira nem durva :) Mondtam, a motiváció nem a szex volt, tehát nem egy olyan lányról van szó, aki egyik karjaiból a másikba szaladt.
Szerintem a sok tizenéveskori abortusz a durva illetve az a sok történet, amit mesélnek :( De ebbe nem akarok belemenni,nem ez volt a kérdés :)
Higgyétek el, ez még bőven istenes :D
Nem vagyok rá büszke, de egyszer fél évig nekem is volt két barátom.
Mindkettőjüket szerettem, azért "húztam" ennyi ideig a dolgot, egyszerűen nem tudtam dönteni.
Az egyikükkel együtt voltam már 5 hónapig, majd szakítottunk, összejöttem a másikkal, és rá egy hétre újra a volt barátommal is...
Innen indult a fél év.
A volt barátom tudta, hogy van a másik srác, ezért előtte nem kellett titkolóznom.
Nem ajánlom senkinek, kínszenvedés volt az egész.
Persze nem sajnáltatom magam, csakis magamnak köszönhetem, de nagyon nehéz volt az a fél év.
Azt pedig kifejezetten undorítónak tartom, ha valaki azért "tart" több partnert, mert az olyan "menő" dolog.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!