Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki meg tudja mondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki meg tudja mondani a megoldást?

Figyelt kérdés

A középiskolában volt egy szerelmem.3 évig együtt voltunk.Aztán szakítottam vele mert voltak hülye szokásai.(Ennek lassan 6 éve már.)Telt múlt az idő,egyetemre jártam és megismertem valakit akitől terhes lettem és nagyobb részben családi erőltetéssel("ha terhes vagy és megtartod hozzá kell menned") hozzá is mentem.2 éve vagyunk házasok és már az eleje óta minden éjjel a középiskolai első szerelmemmel álmodom.Nagyon rossz a házasságom,a férjem már bántott is,agresszív és egyáltalán nem szeretem már.Váláson is gondolkodtam.

Ezek az álmok lassan az őrületbe kergetnek.Ugy érzem tényleg hiányzik és egy marha állat voltam,hogy elhagytam és tönkre tettem a szabad,boldog életem.Feladtam a pályám a házasság és gyerek miatt és most itt tartok.Tudom ezt már vissza csinálni nem lehet,de valamit tennem kell,hogy megnyugodjon a lelkem.Olyan gyönyörűeket álmodom vele,szeret és boldogok vagyunk.Soha más férfival nem álmodom csak mindig vele.És reggelenként nem akarok felébredni.Sírok.

Tudom,hogy ez szánalmas de akkor is ez van és azért írtam ide hátha valaki(komoly valaki)segít megadni a választ.Teljesen össze vagyok omolva lelkileg.Kérem segítsetek.

Előre is köszönöm.

2011. máj. 30. 17:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

utolsó vok.....

Egyébként nemrég vált el egyik rokonom a férjétől, és ős is ment vissza a gyerekkel a szüleihez. És nem volt munkája.

De nem azt nézték h van e munkája vagy mennyit keres....

Hanem a légkört nézik, kimegy egy nénike aki megnézi hol fog felnőni a gyerek és az a lényeg amit ott lát.

Egyébként félállásban rendőr is vagyok onnan is van kis tapasztalat. Gyámügy, családi perpatvarok a területem általában...

2011. máj. 31. 16:05
 12/17 A kérdező kommentje:

De jó.Akkor kérdeznék ha lehet.

A férjem családja mint a c...ányok.Mindenre képesek lennének,h elvegyék a fiam.Pénzük is van és azt mondták bárkit lefizetnek v. hamis papírokat szereznek rólam.Na most,nekik tudtommal nincs semmi papírjuk rólam,nekem viszont van egy nem hamis látleletem arról,h bántott a férjem.Mennyi esélyük lehet ilyen hamis dolgokkal vagy pénzzel,h elvegyék a gyerekem?

És ha el akarok innen menni haza anyuékhoz,akkor csak fogjam magunkat és egy nap lépjek le?Ezt szabad így vagy beperelhet amiért csak úgy elvittem a babát?Nem kell előbb egy gyermekelhelyezési kérelem?

Mit tehetnek ők miután elmentem innen haza?Visszavihetik?

2011. jún. 1. 16:11
 13/17 anonim ***** válasza:

1. Az nincs megszabva sehol sem, hogy hol kell laknod, élned. Ha elmennél nyaralni külföldre ahhoz se lenne se az államnak se a gyámügynek mindaddig míg nem vagytok perben a férjeddel.

2. Most is foghatod a gyermekedet és hazamehetsz vele! Annyit kell csak tenned amíg nincs folyamatban válás, hogy hagysz egy értesítőt akár egy levelet az asztalon, hogy hazaköltöztél a szüleidhez a gyermekeddel míg meg nem oldódnak a gondok.

3. Ilyen a rokonságomban is volt h a pasi családja azt mondta h lefizet mindenkit meg megszerez minden papírt stb stb. Lényeg hogy SZÜKSÉGED LESZ EGY ÜGYVÉDRE! Ami persze pénz de nélkülözhetetlen.

Mert ő fogja intézni a gyámügyet meg egyebeket, bíróság stb, nélküle Ügyvéd nélkül ez lehetetlen!

4. Ha van egy ügyvéded aki nem is a legjobb legdrágább akkor is neked fogják ítélni a gyereket! Ha a családi körülmények megfelelőek és úgy látják h a gyerek nem fog hiányt szenvedni!

És nem alkoholista ott a családi házatokban senki sem! És nem nyomorékok, meg egyéb hanem a szüleid legalább állandó keresettel rendelkeznek!!! Ez nagyon fontos. Fontos a tiszta szép lakás + egyebek.

Sajnos azt is nézik h ne legyenek bénák másképp nyomorékok vagy tolókocsisok. A gyámügy egy kib@szott köcsög állami b@rom!

Amibe beleszólhatnak és felhozhatják az, az hogy nincs munkád...

- De te most gyesen vagy vagy mennyi idős egyébként a gyerek, vagy van valami juttatásod kereset féléd?

- Ha nincs munkád akkor azért lényeges h a családodnak legyen!

- A TE MUNKANÉLKÜLISÉGEDET kompenzálja az , hogy a Családodnak van állandó keresete, tiszta ház vagy lakás, családi normális körülmények, a mama nem alkoholista és nem nyomorékok. (bocs a kifejezésért de ez számít) Szóval ha ez megvan akkor NEM érdekes az h nincs munkád!

ÉS amíg a per folyik addig a következők fognak történni:

- a helyi gyermekvédelem vagy mi a frász annak van elvileg minden városban faluban egy házikója egy hely ahol majd láthatja az apa a gyermekét 1-2 órára és ott lehet vele, felügyelet alatt!

- Ha lefolyt a válás ami eltarthat 2 évig is, akkor megállapítják majd h az apa milyen sűrűn láthatja a gyermekét......

- Lényeg h elérhetőnek kell lenned az apa számára. Sajnos örökké! Ha a bíroság nem állítja őt ki agresszív idióta , állatnak!

De nyugodj meg, biztos b@szogatni fognak h ők ilyen olyan ügyvédet meg papírokat szereznek majd......ez ugysem fog nekik sikerülni!!! Bármivel jöhetnek nem érnek vele semmit, hivatalos papírokat ugysem fognak tudni szerezni amit a bíroság elfogad!

Téged fognak megnézni , meg ahol a gyerek lakni fog! Ez a lényeg.

ÉS sajnos kell egy ÜGYVÉD! EZ ELENGEDHETETLEN!

2011. jún. 1. 16:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.Még annyit,hogy 17 hónapos a fiam,nincs munkám mert be szeretném fejezni szeptembertől az egyetemet.Gyest kapok.
2011. jún. 2. 08:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Noss akkor nincs semmi probléma amit leírtam előbb az úgy is van, és nem lesz gond!

Csak sajna ügyvéd kell!

2011. jún. 2. 08:22
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2011. jún. 2. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Szívesen! És sok sikert!

És kitartást mert az nagyon fog kelleni!

2011. jún. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!