Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már többször voltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már többször voltunk együtt és még mindig nem mondta hogy vége akkor csak azt akarja?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után dob ki az együttlétet követően?
2009. márc. 17. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hogyne lehetne! amúgy hány évesek vagytok?
2009. márc. 17. 13:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Én 24 és ő 28 lesz
2009. márc. 17. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ilyen korban sztem már simán rá lehet kérdezni vhogy így: akkor ez most a te részedről egy kaland jellegű kapcsolat vagy idővel mélyülni is fog? ... csak szimplán megbeszélni a dolgokat nem vagytok ti már 12 évesek akik szégyellik egymás előtt az érzéseiket ;)
2009. márc. 17. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:

24 és 28.

Nagyok vagytok már. Gyakorlatilag a korosztályom. Véleményem szerint, eléggé önállóak vagyunk, hogy döntsünk.

Szerintem egy kapcsolatban, kezdve az első randitól, mindent szabad, amit jó érzéssel tesztek. Ha kézfogás, akkor az, ha csók, akkor az, ha szex, akkor az.

Emberek vagyunk, lehet hogy annyira szimpatikus, hogy úgy érzed meg kell csókolnod. Tedd meg. Kit érdekel?

Neked jól esett? Valószínű igen. És neki? Valószínű igen. Akkor meg? Érezzétek csak jól magatokat!

Majd alakul a dolog, de hogy miként, az soha nem tudhatod hosszú időre előre. De talán ne is törődj vele túlzottan.

Sok sikert.

25/f

2009. márc. 17. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!