Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már többször voltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már többször voltunk együtt és még mindig nem mondta hogy vége akkor csak azt akarja?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után dob ki az együttlétet követően?
2009. márc. 17. 12:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért dobna ki? Mire alapozod ezt?
2009. márc. 17. 12:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell arra gondolnod mindenképpen, hogy csak arra kellesz neki.
2009. márc. 17. 12:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Mennyit lehet adni arra hogy hallottam ismerősöktől hogy rendes srácról van szó?
2009. márc. 17. 12:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
mért gondolod, hcsak sexet akar? mindig csak azt csináltátok?egyből a lényeg és semmi érzelem vagy mi??
2009. márc. 17. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

A lányoknak annyira a fejébe verték, hogy a srácok csak szexelni akarnak elsősorban velük, hogy mindenféle praktikákat akarnak bevetni, amik persze nem működnek és lehet mondani, hogy persze, gonosz csúnya fiú, csak azt akarta.

Szóval, ha azt mondják rá, hogy rendes srác és te is azt tapasztalod, akkor attól, hogy szexeltek még nem törvényszerű, hogy "dobni" is fog...

Ez nem ennyire egyszerű dolog. Élvezd a vele töltött időt és legyél boldog. A többit meg majd hozza az idő.

25/f

2009. márc. 17. 13:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Az baj ha az első randin egy fiú úgy teszi fel a kérdést egy lánynak hogy bejövök neked?
2009. márc. 17. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
dehogy,tőlem is kérdezték már,legfeljebb viccesnek tartottam:)
2009. márc. 17. 13:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt értem ez alatt hogy nem azt kellene inkább mondani hogy nagyon bejössz nekem
2009. márc. 17. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első randin a fiú ugyanannyira bizonytalan, mint Te, nincs abban semmi rossz, ha szeretne egy kis megerősítést.

Én csak azt nem értem, ha nem tudod mit akar tőled, miért feküdtél le vele? Mert ha ismerősöktől hallott információk alapján akarod megítélni a srácot, nem a saját benyomásaid alapján, ott vmi régen rossz.

2009. márc. 17. 13:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Első randin szabad csókolózni?
2009. márc. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!