Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok helyes, se gazdag, még bunkó sem, mégis bukik rám egy gyönyörű, okos lány. Ez hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
A mostani csajoknak nem a kigyúrt, gazdag, bunkó pasik kellenek? Félek, hogy nem tudom megtartani, mert én nem vagyok olyan.2011. máj. 29. 20:11
11/18 anonim válasza:
Ha nem a kocsidért nem a házadért nem a pénzedért nem is azért mert a tied olyan hűde nagy akkor a csaj egy ŐRÜLT :D
12/18 A kérdező kommentje:
Nem nagy, 15 cm.
2011. jún. 1. 17:19
13/18 anonim válasza:
nos lehet tényleg nagy szerencséd van, de nem hiszem hogy csak ennyi lenne. talán meglátott benned egy olyan dolgot amit eddig senkitől nem kapott meg. én is kavartam egyszer egy külsőre nemigazán hozzám illő pasassal, aki még dupla annyi idős volt mint én és én kezdeményeztem. amiért vele voltam 1 évig csupán annyi hogy mellette jobban biztonságba éreztem magam és azért elvoltunk. de sok sikert a kapcsolathoz! 21L
14/18 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha tényleg téged akar nem számít. Ne fél már most attól, hogy nem fogod tudni megtartani. MErt egyszer minden kapcsolat véget ér. Légy önmagad, szeresd ahogyan szeretni tudod.
15/18 anonim válasza:
lehet valami volt a zsebedbe? (példáúl egy távirányító)
Tuti buli hogy téged kedvelt meg?
;)
16/18 anonim válasza:
21:11 ha az a komi nekem szólt.. akkor csak elmondanám.. műnő egyáltalán nem vagyok.. mindenem eredeti és még 6 kg festék sincs rajtam... és üresfejű az attól függ ki mit tart üres fejnek... 6 tantárgyas érettségi bizonyítvány + informatikus technikusi végzettség... De lehet, hogy attól még én is az üresfejű műnő kategóriába tartozom.. bár nem hiszem :)
17/18 anonim válasza:
Én is olyasmi vagyok, mint te kérdező és épp erről álmodom mindig is, hogy találok egy nekem tetsző, okos lányt. :)
Mázlista vagy, hogy összefutottál vele. :)
18/18 anonim válasza:
Talán a kisugárzásod volt/van nagy hatással! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!