Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért akar kibékülni?
Figyelt kérdés
Közel 3 év után otthagyott a barátnőm.Ez 4hónapja történt.Akkor azt mondta,hogy soha többet nem fog velem kibékülni.Kb.1 hete viszont állandóan hívogat,sms-t ír.Minden jel arra utal,hogy kiszeretne békülni velem.
valamennyire még szeretem,de szerintem pasi ügye lehetett.Amiben nem vagyok biztos,bizonyítékom sincs rá és ő is tagadja.
De én ez miatt nem akarok vele kibékülni.Mert ha az volt neki akkor mégegyszer is előfordulhat.
Az a tapasztalatom,hogy egy nő általában akkor szakít ha már van másik srác a képben.Szerintetek?
2009. márc. 17. 09:55
1/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül akkor szakitunk ha van másik pasi, az is lehet, hogy tényleg volt vmi gond a kapcsolatotokban. Szerintem elkezdtél neki hiányozni, ezért irogat neked.Mért szakitott?? Nem mondta meg?
2009. márc. 17. 09:56
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor mikor szakított azt mondta,hogy már nem szerelmes és,hogy többet már nem lezünk együtt soha.Ne is reménykedjek!
2009. márc. 17. 09:59
3/10 anonim válasza:
sztem akkro úgy gondolta, változtatni,újítani akart,de most már hiányzol neki.szerintem ha szereted és tényleg nincs rá bizonyíték,h másik fél miatt szakitott akkor nincs gáz..kérdezd meg töle mit akar!
2009. márc. 17. 10:09
4/10 anonim válasza:
Szerintem is megbanta, hogy szakitott veled! Meg egy eselyt adnek neki a helyedbe, hatha jora fordul minden!Szoritok! :D
2009. márc. 17. 10:35
5/10 anonim válasza:
Az esetek túlnyomó többségében csak fölösleges kínlódással jár egy elromlott kapcsolatot újrakezdeni (újabb szakítás jön pár hónap múlva, aztán talán újabb kibékülés stb.: idővesztegetés). Egyébként majdnem biztos, hogy másik pasija volt, és ezt logikusan nem fogja bevallani.
2009. márc. 17. 11:26
6/10 anonim válasza:
Ugyan már!!
4 hónap eletltével kezdett el neki hiányozni?!
Na ne már!
Kerüld messziről!
Szerintem csak unatkozik, és nem te hiányzol neki, hanem csak egyedül érzi magát!
Ne dőlj be!
Ha már egyszer elmúlt a szerelem, nem jön vissza!
2009. márc. 17. 11:50
7/10 anonim válasza:
Upsz!
Mármint: 4 hónap elteltével!
2009. márc. 17. 11:50
8/10 anonim válasza:
Viszket neki, és arra meg jó voltál.
2009. márc. 17. 13:09
9/10 anonim válasza:
Sztem se kezd újra. Ha most újra kezded, tudni fogja, hogy bármikor otthagyhat, úgyis visszafogadod.
Tulajdonképpen bármit meg tehet Veled, úgyis megbocsátod neki. Ezt nem szabad.
Lányként is gusztustalannak tartom, hogy ezt csinálja.
2009. márc. 17. 13:32
10/10 anonim válasza:
Vagy megbánta vagy akar valamit.Vagy félt eddig jelentkezni.De kérdezd meg tőle,hogy mit akar?éshogy részedről ennyi volt vele.deha visszafogadod megtörténhet majd veled az ujabb lapát sajna :( 26évesen lassan komoly nőt kellene keresned akivel 1-2 év után összeköltözhetsz és élhetsz.ezzel a nővel csak nyüg lenne,hisz ő fiatal hozzád!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!