Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Donmogyoróscsirke kérdése:
Honnan tudhatom hogy rám unt a barátnőm? Komoly válaszokat!
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 11:57
1/3 anonim válasza:
Onnan, h találkozott egy nálad jóképűbb sráccal.
2/3 anonim válasza:
Szánalmas, átlátszó, gagyi kifogásokat talál ki, hogy miért nem akar veled találkozni. Minden rossz és unalmas, amit csinálsz.
Persze ezt nem fogja így a szemedbe mondani, hanem a hátad mögött összejön egy másikkal és te már csak a kész tényekkel szembesülsz.
3/3 anonim válasza:
Magamból kiindulva..(bár én nem untam rá,nem szeretem ezt a megfogalmazást,inkább kihűlt részemről,de barátilag,emberileg ugyanúgy szerettem). Nálam úgy jött elő,hogy egyre kevesebbet szexeltünk,mert nem kívántam őt már úgy..nem szerettem ha megcsókol,néha már az is rosszul esett ha odabújik,vagy simogat. Attól függetlenül szerettem,ha velem van, és hiányzott is ha nincs velem,de az érintését már nem kívántam úgy. Egy darabig így ment,aztán szakítottunk,megmondtam neki,mi a helyzet.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!