Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért várják el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért várják el, hogy a pasi lehajtsa a WC-ülőkét a dolga után?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy férfi+nő együttélés esetén többször használják a WC-t lehajtott ülőkével (férfi kaki, nő pisi+kaki), mint felhajtva (férfi pisi, férfi+nő hányás), de miért hisztiznek, ha nincs lehajtva és egy plusz mozdulatot kell tenniük mielőtt ráülnek?

Vagy nem veszik észre és állandóan ráülnek a hideg csempére és megijednek?

Vagy eszükbe juttatja hogy ők nem tudnak állva pisilni és ez felbőszíti őket?

Vagy annyira lusták, hogy zavarja őket ez a plusz mozdulat? Igaz, ugyanannyiba telik a férfinak lehajtani a dolga után, de a férfi nem hisztizik, ha pisilni kell és előtte fel kell hajtani.

2011. máj. 28. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%
Buták a férfiak, és még ennyit sem tudnak megcsinálni. Ninc smin vitatkozni
2011. máj. 28. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

Kiváncsi vagyok milyen okok állnak emögött.

Pl:

- a nő csak veszekedni akar és okokat keres a szakításra

- beteges kényszerek, fóbiák

- unatkozik és ez a legnagyobb problémája

- szeretné megmutatni, hogy a párja nem tökéletes és ezzel próbálja elterelni a gondolatait a saját hibáiról

2011. máj. 28. 11:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem csapok érte hisztit, de amikor hasmenésem van, akkor elvárom, hogy lehajtsa, ne kelljen már akkor azzal szórakoznom. (amúgy leszokta hajtani, ez berögzült nála, nagy ritkán nem hajtja le)
2011. máj. 28. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk én úgy vagyok ezzel,hogy sokszor inkább felhajtom neki,mint,hogy "pisis"ülőkére üljek:XD
2011. máj. 28. 11:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert normális esetbe a fedelet várják le hogy lehajtsd ne az ülőkét. Szóval fedd be a lyukat, ne práologjon a víz meg mindenféle benne.
2011. máj. 28. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Én most tudtam ,meg, hogy ez ekkora probléma.

Nekem nincs bajom a fedéllel az bárhogy is legyen. Ha kell felhajtom ,ha kell lehajtom. Szóval passz.

21/L

2011. máj. 28. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!