Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított valaki mostanában? Hogy érzed magad?
Figyelt kérdés
Nem nekem ért véget a kapcsolatom, hanem a testvéremnek. Nagyon féltem őt, mert nagyon kikészült. Félek, nehogy kárt tegyen magában, vagy másban (a harmadikban, értitek!?). Igazából szeretném neki átküldeni a válaszaitokat, hátha tudnátok neki tanácsot adni, hogyan vészelje át. 2 év után mentek szét, a lány mással van. A tesóm azzal ostorozza magát, hogy nem bánt megfelelően a lánnyal( tény, hogy voltak viták).2009. márc. 16. 17:11
1/7 anonim válasza:
Menjetek el sörözni, nekem mindig az válik be, hogy jól berúgok és kész. :P
2/7 A kérdező kommentje:
:)
2009. márc. 16. 17:18
3/7 anonim válasza:
probalja lefoglalni magat, ha vannak baratai, legyen veluk sokat es ne gondoljon ra, ez az egyeduli dolog, amit en is probalok tenni, de en mar lassan masok agyara fogok menni, mert egy hete,a szakitas ota, nem birok hazamenni, mert tele van emlekekkel, talan hamarosan sikerul.
4/7 anonim válasza:
Persze foglalja le magát, ne is gondoljon rá. A legjobb ha segítesz neki...szervezzetek közös programokat amik elvonják a figyelmét, mutasd be más lányoknak és ne hagy hogy sajnáltassa magát...probáld vigasztalni.
6/7 anonim válasza:
Nekem legjobb barátnőmék szakítottak most hétvégén 2 éves kapcsolat után. :( Azóta a suliban próbálom elterelni a gondolatait, sokat baromkodunk, nevetünk, elmentünk mekibe, stb. Én nem hozom fel a srácot, de ha ő szeretne róla beszélni, ekkor meghallgatom, elmondom a véleményem, ha kérdezi, vigasztalom. Ez nagyon nehéz időszak, ilyenkor nagy szükség van a család és a barátok támogatására! Sok erőt kívánok neki és próbálja meg nem elhagyni magát, ne forduljon be! Nyisson kicsit a világra, legyen sokat a barátaival, családjával, olyanokkal, akik szeretik. Csináljon programokat, próbáljon ki új hobbikat, sportot, ilyesmi. Persze ha friss a dolog, néha jót tesz, ha hagyjátok egy kicsit, hogy kisírja magát, eméssze egy kicsit.
7/7 anonim válasza:
Ne gondolj rá. :)
És semmiképpen NE tégy kárt magadban azzal nem oldassz meg semmit :) (én már csak tudom:( :) )
Foglald le magad, menj el Bulizni. :D
Ui. : Jól Rúgj be... Sírd ki magad egy barátod vállán és hidd el jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!