Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy pasi csoportterápiára jár? Dobnád emiatt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 19:37
1/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Manapság már minden az? DEHOGY DOBNÁM.
2/10 nielindi válasza:
atto függ, h miért jár csoportterápiára.
4/10 anonim válasza:
Nyilván azért jár oda,mert változtatni akar valamin.az ilyen változások többnyire pozitívak.ezért nem hiszem hogy dobni kellene.
5/10 anonim válasza:
Feltételezhetően félrecsúszott az élete. Önállóan vagy valaki segítségével erre rájött, és azon kevesek egyike, aki fel meri vállalni, és tenni akar ellene. Meg kell becsülni az ilyen embert, és támogatni amiben csak tudod.
Az a gáz, ha valakit elítélünk azért mert van annyira erős, hogy segítséget kérjen vagy segítsen magán....
6/10 anonim válasza:
Nagy butaság. Ha oda jár akkor valami olyan problémája van amit nem tud egyedül megoldani és ilyenkor pont ez az... nem kidobni kell, hanem mellé kell állni és segíteni.
7/10 anonim válasza:
hát nemtom. aki csoportterápiára jár, elvileg a terapeuta közli, hogy lehet e párkapcsolata vagy sem. pl alkoholistáknak, akik járnak csop. terápiára, nem javasolt, hogy párkapcsolatba kezdjenek amíg meg nem gyógyultak. ha a terapeuta szerint lehet, akkor nem dobnám. mindenesetre fennáll annak a veszélye, hogy egyikből a másikba esik. eddig mondjuk az alkoholtól függött, most tőlem fog függeni...
8/10 A kérdező kommentje:
nem függőségről van szó, hanem túlzott szorongásról
2011. máj. 27. 20:55
9/10 anonim válasza:
szerintem előbb magával legyen tisztában, gyógyuljon meg, aztán kezdjen párkapcsolatba. sok esetben negatívan befolyásolhatja egy kapcsolat a terápia sikerességét, mert elvonja a kliens figyelmét a terápiáról. én nem nézem le, nem vetem meg, de nem járnék vele. azt mondanám neki, ha nagyon bejön, hogy figyelj én kivárom a terápiát, és utána keress meg.
10/10 anonim válasza:
A túlzott szorongás mi...
Milyen csoportterápiára jár ?
Mert én is akarok valami hasonló segítséget találni. Én is nagyon sokat szorongok szociális helyzetben meg úgy amúgy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!