Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma 3 hete voltam együtt a barátommal. Az együttlét után öt nappal menstruáltam. Terhes vagyok vagy nem?
Hàt, nem vagyunk josnok, hogy meg tudjuk mondani, hogy terhes vagy-e vagy sem. A kovetkezo menzeszt vàrd meg, ha késik, akkor csinàlj tesztet. Elméletileg kevés esélyed van rà, gyakorlatilag...
Elmesélek valamit:
Azt irtad, az egyuttlétet koveto 5. napon megjott a menzeszed, azaz kb a ciklusod 22.-23.-ik napjàn voltatok egyutt. Anno, egyetemen évekig jàrtam egy orvostanhallgatoval, és sokszor hallottam bennfentesektol hogy a menzeszt koveto hét tuti biztos, ha nem akarsz gyereket, illetve eléggé biztos a menzeszt megelozo egy hét is. ( Nnna, ezt majd jol elolvassàk a tizenéves idétlen kiscsajok, aztàn majd kovetik..NNEEE!!!)
Hàt, a férjemmel a menzeszt koveto negyedik napon voltam egyutt, a kismano azota 10 honapos.:)
Szoval ha nem akarsz gyerkocot, szedj tablettàt vagy hasznàljatok ovszert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!