Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a volt barátnőmm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a volt barátnőmmel aki alegjobb haveromra hajt?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm (akit még miníg szeretek) össze akar jönni az egyik barátommal, mindíg hívogatja telon, de a barátom elutasította, vagy csak nekem mondta? Nagyon rossz érzés már egyszer rá is mászott de akkor is, lehet hogy át verte, nem is igazi barát? Mit tegyek, ha valaki járt már ilyen cipőben, vagy tudna
2009. márc. 16. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudsz semmit sem csinálni; szabad emberek.

De ha így áll helyzet, ahogy leírtad, akkor úgyis hoppon marad a csaj.

2009. márc. 16. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Hány évesek vagytok?

Egyábként,ha a barátod igazi barát, akkor nem fog vele járni ;)

Nekem a legjobb barátnőm jött össze a volt pasimmal,de csak az nyugtat meg h én dobtam a pasit:D

azért ez mégis más:S:)

2009. márc. 16. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Ha a barátod tényleg a barátod, nem kell aggódnod.

Nálunk pl. egymás barátnői és exbarátnői mindig tabu témának számítottak, közös, hallgatólagos megegyezés alapján.

Egyébként arra nem gondoltál, hogy az exed így próbál bosszút állni rajtad?Nem hiszem, hogy bejön neki a barátod, szerintem csak téged húz...

2009. márc. 16. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
A hangsúly a "volt barátnő"-n van ... Miért ne jöhetne össze vele a haverod ?Jó 1 dolog hogy szarul esik de hát már mégse kötheted meg haverodat meg ne hibáztasd ha a kiscsaj rámászik a pasikat könnyebb elcsábítani mint fordítva.
2009. márc. 16. 17:18
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csak az a gáz hogy ez a nőszemély egy nagyon nagy kavarógép,mindíg pletykálkodik,szeret a középpontba lenni+még feltünési viszketeksége van és mindíg engem zsarol+,hogy kitalálok róla dolgokat,közben sehol semmi. Beteges hazudgáló!!!
2009. márc. 16. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem az a baj, hogy egy kavarógép akar járni egy barátoddal,a többi tényező lényegtelen.

Bár én nem tudnék a legjobb barátom ex-ével járni.

2009. máj. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!