Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen "be lehet pasizni"?
30 éves vagyok és 24 hetes terhes.Párommal szétmentünk 3 év után.Van egy pasi aki tetszik.Évekkel ezelött váltottunk pár szót,tetszettünk egymásnak,de nem lett semmi belőle,mert elköltözött nagyon messze.Most újra egy városban lakunk és sokat gondolok rá!Nem tudom kiverni a fejemből,viszont ugye terhes vagyok! (Nem bánom,mert a baba többet jelent bármelyik pasinál!)Nagyon szeretném felvenni vele a kapcsolatot,de így nem látok sok esélyt!A pici születése után igen,de az még olyan messze van!Nagyon sokat gondolok rá tényleg!Így viszont esélytelennek gondolom a helyzetemet!:( Véletlenül nem fogunk egy társaságba keveredni az tuti.Nincs barátnője,35 éves.Mire én újra tudnék "pasizni",addigra tuti összejön valakivel.
Mi a véleményetek????Milyenek így az esélyeim???
Ne hülyéskedj!
Tele van terhes nők képével a net!
Egy nőnek terhesen különleges kisugárzása van, ahogy írták is. A hormonok okozzák: még szebb és simább a bőr, a melleket ugye már nem is kell emlegetni... :-)
Minden attól függ, hogy ez a férfi kedveli-e ezt... és a babákat. Ha nem, akkor úgyse akarsz tőle semmit.
De természetesen ne a hasad told előre az ismerkedésnél (szembe ülj vele, de féloldalról öleld majd meg). És mondd el előre, hogy terhes vagy, mielőtt találkoznátok (és csak utána hívd meg bárhova).
De még az is előfordulhat, hogy a hasad fog a legjobban tetszeni neki.
Azért gondolkozz-e, hogy kívánod-e mostanában a szexet. A nők a 2. harmadban szokták kívánni.
Ja: vidd el ultrahangra, ha mész, és ha érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!