Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha nem ír romantikus smseket, nem hív fel és nem ad virágot a barátom?
Anyám múltkor remekül megfogalmazott valamit: apámmal 18 éve házasok..Valentin napra nem vett semmit, sosem volt egy romantikus alkat, azt is csak 1-2 szer mondta h szeretlek. De még sosem csalta meg, ahol tud, segít neki, és feltakarította a hányását is. És Magyarországon minden második házasság válással végződik. És nem arra fogsz emlékezni, hogy adott e virágot vagy sem.
Lehet h kicsit hülyén fogalmaztam, de csak azt akartam elmondani, ezzel, hogy ez a dolog igen csak elhanyagolható. Az a fontos, hogy szeret.
ez nem fontos dolog. ha egyébként szeretitek egymást, ne bszogasd miatta. vicc:
-soooose mondooood, hogy szereeetssz..
-már mondtam. ha változás lesz, szólok.
:D én is ilye vagyok, sztem a barátod is hasonló. most jobb lenne egy nyálgép, komolyan...becsüld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!