Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiúk jönnek be a 16 éves lányoknak?
Énnekem a 18-tól fölfele lévő fiúk tetszenek, azért mert a kortárs fiúk éretlenek (testileg is, szellemileg méginkább) és egyszerüen nem lehet férfinak venni még őket. Meg manapság nem sok értelmes pasit találni.
16/L
Az még lemaradt, hogy leginkább barna bőr, sötét, rövid haj és SPORTOS!
16/L
első hozzászóló vagyok és nem azt írtam, hogy az öregek, hanem hogy a náluk idősebbek 17-22 évesek általában.
mivel ők érettebbek a sok kis csicska 16 éves fiúknál. na meg tudnak mire büszkélkedni a csajok a baráti körükben, hogy az ő pasijuk egyetemista/dolgozó, kocsija van, háza van stb...
de ti vagy s€gghülyék vagytok vagy analfabéták hogy nem tudtok különbséget tenni az idősebb és az öregebb szó között, komolyan mondom -.-"
23:34
Először akartam írni neked 1 olyan választ hogy a mai világban lassan a fiúk érettebbek lesznek mint a lányok, de meggondoltam, inkább csak megkérdezem:
Hány éves csávóval vesztetted fel? Nem hiszem hogy 20 évesnél fiatalabbal, és tudod miért? Mert nem voltál elég érett, és kib*szottul felszínes vagy!
A férfiak sose lesznek érettebbek a nőknél.
Nézd a múltat lásd a jelent.
00:56
mert olyan k*rva érett dolog azon versengeni hogy ki veszti el előbb, és hogy kit hány éves lompos barangol be először... a fiúknál ez sosem volt kérdés, mi mindig is szex éhesek voltunk 12 éves korunktól kezdve..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!