Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gyújt rá, ha a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gyújt rá, ha a párja utálja a cigit?

Figyelt kérdés

A pár egyik tagja nem dohányzik, kifejezetten utálja, ha a párja dohányzik. A másik alkalomadtán, azaz kb. egy hónapban egyszer rágyújt, bár tudja, hogy a szerelme utálja a cigit, és nemsokára találkoznak. Neki nem fontos, hogy rágyújtson, nem kívánja, úgy gondolja, úgysem szokik rá. De mivel nem fontos, hogy rágyújtson, miért gyújt rá, ha a szerelme utálja a cigit?

Remélem nem lett túl zavaros...

2009. márc. 16. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapban 1szer gyújt rá, a pár másik tagja lehetne annyira toleráns, hogy ezt az egy alkalmat elnézi, ott van még másik 29 nap/30 nap amikor nem dohányzik...
2009. márc. 16. 13:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szólónak igazat adok, havi 1 szál cigit én még csak meg sem említenék. Inkább örülnék, hogy nem szív többet
2009. márc. 16. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de havonta egy cigire meg mi szukseg? Mi az ertelme? Foleg ha nem is kivanja.

Nalunk hasonlo helyzet, a kedvesem dohanyzott, engem pedig ki lehet uldozni vele a vilagbol. Ugy egyeztunk meg, hogy leszokik rola, ami latszolag sikerult, de kiderult, hogy a hatam mogott tovabb csinalta. Ez mondjuk szerintem sokkal zavarobb, mint a havi, heti egy szal cigaretta.

2009. márc. 16. 13:25
 4/11 A kérdező kommentje:

igen így is lehet gondolkodni

de mi van, ha a nemdohányzó úgy érvel, hogy az az egy szál minek, ha úgysem fontos

csak őt bántja vele

2009. márc. 16. 13:26
 5/11 A kérdező kommentje:

kö9szönöm a gyors válaszokat

a harmadik válaszolóval szinte egyidőben írtunk:)

2009. márc. 16. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az az egy szál minek? Lehet megszokás, lehet babona...ki tudja, a másik meg érvelhet úgy ahogy akar, 1 szál az 1 szál, nem 1 doboz, nem 1 raklap, egyetlen egy szál, és ha a másik ezt magára veszi, akkor sajnálom a "dohányzó" felet a kapcsolatban, és tanácsolnám neki hogy minél hamarabb álljon tovább.
2009. márc. 16. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
én dohányzok párom nem kimondott an útálja deannyi hogy mikor vele vagyok nem gyújtok rá.
2009. márc. 16. 13:50
 8/11 anonim ***** válasza:

13.28-asnak:

"Neki nem fontos, hogy rágyújtson, nem kívánja" - hat ezert minek az az egy szal is.

2009. márc. 16. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi megoldottuk barátnőmmel. Én dohányzom, viszont Ő nem szereti. Szórakozó helyeken elviselni azt a pár szálat, nem vág képeket nem szól érte. Viszont amikor nicns buli és Vele vagyok (kb napi 10 órán keresztül) akkor mellette nem gyújtok rá, csak akkor amikor Ő is én is otthon vagyunk, tehát nem vagyok vele. Így jó mert cigizhetek is, de Őt nem zavarom vele.

22/f

2009. márc. 16. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
annak idején mikor nem dohányzó pasim volt, távkapcsolatról van szó, olyankor nem gyújtottam rá, ha vele voltam... azt az 1-2 napot kibírtam havonta...ennyi
2009. márc. 16. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!