Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyújt rá, ha a párja utálja a cigit?
A pár egyik tagja nem dohányzik, kifejezetten utálja, ha a párja dohányzik. A másik alkalomadtán, azaz kb. egy hónapban egyszer rágyújt, bár tudja, hogy a szerelme utálja a cigit, és nemsokára találkoznak. Neki nem fontos, hogy rágyújtson, nem kívánja, úgy gondolja, úgysem szokik rá. De mivel nem fontos, hogy rágyújtson, miért gyújt rá, ha a szerelme utálja a cigit?
Remélem nem lett túl zavaros...
Igen, de havonta egy cigire meg mi szukseg? Mi az ertelme? Foleg ha nem is kivanja.
Nalunk hasonlo helyzet, a kedvesem dohanyzott, engem pedig ki lehet uldozni vele a vilagbol. Ugy egyeztunk meg, hogy leszokik rola, ami latszolag sikerult, de kiderult, hogy a hatam mogott tovabb csinalta. Ez mondjuk szerintem sokkal zavarobb, mint a havi, heti egy szal cigaretta.
igen így is lehet gondolkodni
de mi van, ha a nemdohányzó úgy érvel, hogy az az egy szál minek, ha úgysem fontos
csak őt bántja vele
kö9szönöm a gyors válaszokat
a harmadik válaszolóval szinte egyidőben írtunk:)
13.28-asnak:
"Neki nem fontos, hogy rágyújtson, nem kívánja" - hat ezert minek az az egy szal is.
Mi megoldottuk barátnőmmel. Én dohányzom, viszont Ő nem szereti. Szórakozó helyeken elviselni azt a pár szálat, nem vág képeket nem szól érte. Viszont amikor nicns buli és Vele vagyok (kb napi 10 órán keresztül) akkor mellette nem gyújtok rá, csak akkor amikor Ő is én is otthon vagyunk, tehát nem vagyok vele. Így jó mert cigizhetek is, de Őt nem zavarom vele.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!