Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen szülinapi ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szülinapi ajándékot vehetnéd a barátomnak akivel lassan 2 honapja vagyunk együtt? Nagyon örülnék vmi jo kis ötletnek.

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hat, en biztos nem graviroztatnek, nem nyomtatnek. Ezek szerintem - es ahogy eszrevettem, a pasik szerint is - full gaz dolgok. A legtobb srac nem szeret nyaklancot, karkotot hordani, persze van kivetel, de ez is olyan csajos. Kisparna, pluss szinten gaz, foleg egy friss kapcsolatban. Olyan, mintha magadhoz akarnad lancolni a sracot, azt pedig utaljak.

Most, hogy ilyen jol felsoroltam, mit nem adnek... :D

En az otletes ajendekozas hive vagyok, ha penzt is koltok, akkor mindenkepp olyanra, amit at tudok alakitani, vagy mastol biztos, hogy nem kap. Azt talaltam ki, igaz karacsonyra, hogy vettem par meter szeles szalagot, es atkotottem magam vele az egesz testemen (nem szorosan, es csak a lenyegi reszeken, kb mint egy togat). Maceras volt, de a kedvesem alla leesett :) Ha szeret, akkor te vagy neki a legszebb ajandek (legalabbis a szegeny emberek ezt hajtogatjak :D).

2009. márc. 16. 12:53
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi,ez jól hangzik:)) de még mondtuk egymásnak,h szeretlek, ugyhogy szerintem maradok a boldog szülinapot szövegnél:)
2009. márc. 16. 12:56
 13/15 A kérdező kommentje:
jah,az előbbi kommentemet a gravírozosnak írtam:)
2009. márc. 16. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél magadnak valami vadító fehérneműt és lepd meg valami különösen izgivel.

(Ja, bocs...férfi vagyok.)

U.I.: És legyen a hűtőben sör!

2009. márc. 16. 15:51
 15/15 A kérdező kommentje:
ez már igazán hasznos tanács:D és olyan pasis is,de nekem tetszik;) köszi!
2009. márc. 16. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!