Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a nődet egy gazdag audis olasz pasi furikázná, aki a főnöke?
Elvileg csak segít a páromnak elmenni egy bizonyos helyre külföldön. Munkakapcsolatban vannak.
Mennyire lehet megbízni szerintetek egy 26 éves olyan nőben, aki nagyon szeret barátkozni és azonnal szóba elegyedik másokkal?
Arról mi a véleményetek, hogy ez e fickó még egy ingyen buliba is elvitte őt, ahova mások több eurot fizettek hogy ott legyenek. S a bnőm meg mondta hogy ő nem megy, mivel nincs rá pénze. Erre a főnőke meg elvitte és az ő kontójára fogyaszthatott bármit...
Szerintetek?
Engem az zavarna, ha a párom, nem bízna bennem és azt gondolná, hogy egy gazdag audis pasinak attól, hogy elvisz valahová és fizet egy belépőt, máris hagyom, hogy rám másszon.
Neked kell tudni, hogy megbízol-e a barátnődben.
Nő vagyok, de én ezt nem tudnám csinálni, hiába vagyok én is barátkozós típus.. Nem csoda, hogy zavar, de nagyon nem tudsz mit tenni.. a nődnek ez jó.. ergo vagy szoksz vagy szöksz... Te tudod Neked mi fér bele..
Amit előttem már írtak.. ha a nőd megbízható is, a pasi szinte biztos kikezdett vele, vagy legalábbis flörtölgetnek.. szerintem.
Az nem kifejezés! Gyanús ez a pasi, szerintem fűzögeti a barátnődet. Én mindenképpen beszélnék erről a barátnőmmel, nyíltan.
Azért légy óvatos!
16.56
te nôk díszpéldánya, anyukád mindig otthon mosogatott szótlanul, ha éppen nem a gazdaf fônöke pénzét költötte, ugye??
Nehéz helyzetben van szerintem a barátnőd...
Gondolj bele! A főnöke (igen, -sőt biztosan- rá van indulva) viszi őt mindenfelé, meg partira hívja, de az nem lehet hogy a lány nem is akarja? (Akarná) mert lehet hogy fél hogy akkor meg elveszítheti ezt a szuperjó állást, és akkor már inkább "hagyja" (amíg el nem durvul a helyzet), hogy meghívja a főnöke, stb.
De hát én nem ismerem őt, sem téged, sem a kapcsolatotokat, nem tudom..de sztem ez is benne lehet, amit én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!