Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna ha a nődet egy gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha a nődet egy gazdag audis olasz pasi furikázná, aki a főnöke?

Figyelt kérdés

Elvileg csak segít a páromnak elmenni egy bizonyos helyre külföldön. Munkakapcsolatban vannak.

Mennyire lehet megbízni szerintetek egy 26 éves olyan nőben, aki nagyon szeret barátkozni és azonnal szóba elegyedik másokkal?

Arról mi a véleményetek, hogy ez e fickó még egy ingyen buliba is elvitte őt, ahova mások több eurot fizettek hogy ott legyenek. S a bnőm meg mondta hogy ő nem megy, mivel nincs rá pénze. Erre a főnőke meg elvitte és az ő kontójára fogyaszthatott bármit...

Szerintetek?

2011. máj. 26. 16:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom gyakorlatilag is segít a párodnak "elmenni" külföldön, hehe. Itt nem a pasi a hibás, ha próbálkozik, hanem a nagyságos asszony. Tudod mikor megy el egy rendes nô együtt bulizni a fônökével, a pasija nélkül..?
2011. máj. 26. 16:53
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Van egy kis k.rvás beütése az biztos. Utálom az ilyen csajokat akik arra mennek hogy kihasználják a másikat. Ha nincs pénzem a bulira, nem megyek el. Ilyen egyszerű. Pofám nem lenne mást lehúzni,csak hogy én bulizhassak. Neked meg nyomja a jófejt. Hát én erősen elgondolkoznék rajta.
2011. máj. 26. 16:54
 13/29 anonim ***** válasza:
65%

Engem az zavarna, ha a párom, nem bízna bennem és azt gondolná, hogy egy gazdag audis pasinak attól, hogy elvisz valahová és fizet egy belépőt, máris hagyom, hogy rám másszon.

Neked kell tudni, hogy megbízol-e a barátnődben.

2011. máj. 26. 16:56
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, de én ezt nem tudnám csinálni, hiába vagyok én is barátkozós típus.. Nem csoda, hogy zavar, de nagyon nem tudsz mit tenni.. a nődnek ez jó.. ergo vagy szoksz vagy szöksz... Te tudod Neked mi fér bele..

Amit előttem már írtak.. ha a nőd megbízható is, a pasi szinte biztos kikezdett vele, vagy legalábbis flörtölgetnek.. szerintem.

2011. máj. 26. 16:57
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Az nem kifejezés! Gyanús ez a pasi, szerintem fűzögeti a barátnődet. Én mindenképpen beszélnék erről a barátnőmmel, nyíltan.

Azért légy óvatos!

2011. máj. 26. 16:59
 16/29 anonim ***** válasza:
39%
(Nem csodálom, hogy senki nem bízik a párjában, ha mindenkinek ilyen hozzáállása van. Ha hagyja magát elvinni k*rva, ha meghívják és elfogadja k*rva, ha így, ha úgy... Itt már mindenki k*rva és megbízhatatlan, aki nem otthon mosogat szótlanul?! Besz*rás! 16:56 voltam)
2011. máj. 26. 16:59
 17/29 anonim ***** válasza:
11%

16.56

te nôk díszpéldánya, anyukád mindig otthon mosogatott szótlanul, ha éppen nem a gazdaf fônöke pénzét költötte, ugye??

2011. máj. 26. 17:01
 18/29 anonim válasza:
68%

Nehéz helyzetben van szerintem a barátnőd...

Gondolj bele! A főnöke (igen, -sőt biztosan- rá van indulva) viszi őt mindenfelé, meg partira hívja, de az nem lehet hogy a lány nem is akarja? (Akarná) mert lehet hogy fél hogy akkor meg elveszítheti ezt a szuperjó állást, és akkor már inkább "hagyja" (amíg el nem durvul a helyzet), hogy meghívja a főnöke, stb.

De hát én nem ismerem őt, sem téged, sem a kapcsolatotokat, nem tudom..de sztem ez is benne lehet, amit én írtam.

2011. máj. 26. 17:03
 19/29 anonim ***** válasza:
50%

17:01

Kulturálódj egy kicsit.

20/29 anonim ***** válasza:
48%
Fúúú, dúrva a csajod is, ilyen szinten megaláz. Szerintem nem kérdés, hogy félre szexel a csaj nem gyengén.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!