Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez is megcsalásnak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez is megcsalásnak számít, ha neten beszélt a volt barátjával? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden arrol van szó, hogy már elég régen együttvagyok a bnőmmel,és látszólag minden ok volt, soha semmi erre utaló jelet nemláttam tőlle...csak tényleg azt h nagyonszeret...a volt barátja okozza itt a problémát aki amugyis nagyon messzi lakik, és csak a neten tudnak beszélgetni....ma fényderült az egészre mert a volt barátja irt nekem h itt valami kavarás megy, mindkettönket átvernek....a hátam mögött kibeszéltek, meg a bnőm mondogatta neki h mennyire szereti...de közben itt olyan volt a helyzet h ennél jobb kapcsolatot el sem tudtam volna képzelni...és most tisztára olyan a dolog h rá sem ismerek a csajra mert ezt nem tudom róla elképzelni, én nem igy ismertem őt...az igaz h csak "beszéltek" de a lementett beszélgetésekben találok olyanokat amik rámnézve elég sértőek....és fogalmam sincs hogy ilyenkor mitkéne tennem, mert én szeretem őt, nemtudom csak 1 pill alatt ellökni magamtól...lehet még ezután bizalom?? segitsetek lécci mert én tényleg nemtudom mitcsináljak, tudom h nagyon nagy hülyeséget fogok csinálni mert nélküle nembirom:S
2009. márc. 16. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
na most a te barátnőd egy kétszinü hadnemondjammi..átver téged..nyisd ki a szemed ember...elhiszem hogy szereted, de te is látod hogy mit művel...vagy beszélj vele, vagy hagyd a francba...tapasztalatból beszélek...
2009. márc. 16. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha bizonyítva van a kavarása a lánynak, akkor ülj le vele beszélgetni, ne hagyd, hogy kerülje a témát.

Ha tényleg ilyeneket tett, akkor ő nem szerethet téged igazán, és így nincs sok értelme.

Lehet húzni a kapcsolatot, de csak rosszabb lesz a bizalomhiány miatt.

2009. márc. 16. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miket írogatott rólad, ami sértő? Mert az fontos lenne a válaszhoz, és döntéshez.
2009. márc. 16. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Megcsalásnak nem megcsalás, viszont elég genyó dolog. Főleg, hogy nem is mondta neked, hogy ő bizony még beszélget a volt barátjával. Így meg főleg nagyon felidegelném magam, ha elolvasnám a sok sértő dolgot magamról, amit egy volt barátnak mesélt el. Nem vagyunk egyformák, de nálam ez igencsak szakítás kategória. De ha nem is szakítok, biztos mondanám neki, hogy ha neked még a volt pasidra van szükséged, akkor menjél nyugodtan. Nem tudom hány éves vagy, de én megéltem már ezt azt, ezért írom így. Az, hogy megmondod neki, hogy akkor menjen a régi barátjához, nem feltétlenül jelent szakítást. Egyszerűen éreztetni kell vele, hogy ha úgy alakul meg tudsz lenni nélküle is. Ne lássa már rajtad, hogy annyira odavagy érte, mert akkor úgy van vele, hogy bármit megtehet, és meg is fogja tenni azzal a jelszóval, hogy te mindent lenyelsz. Tisztázni kell ezt, neked mi rossz, mit nem szeretnél. Szép ovatosan rá kell világítani, hogy ha a volt barátja ennyire fontos akkor te nem leszel mellette. Azért jó az ilyen helyzet, mert ha ő ennek ellenére is csinálja, akkor nem is szeret igazán. Nem azt mondom ezzel, hogy most ne engedd el sehová, de nálam nem igen fér bele, egy volt pasi a dolgokba. Nyugodtan mond meg, hogy neked ez így nem oké, és majd meglátod mi lesz! Nézd nálam is van ilyen helyzet, a barátnőm szokott találkozni a volt pasijával. De kicsit más ez, mert ők jó barátok voltak mielőtt kapcsolat lett belőle. Nekem is volt belőle vitám vele, mondtam, hogy akkor haggyuk. De meg birtuk beszélni a dolgokat, és azért én is belátom, hogy a barátaitól ne tiltsam már el. De én megbízom benne, és nem is tesz olyat ami nekem fájna. De szerintem a te barátnődnél nem ez a szitu, ők nem voltak előtte évekig barátok, tehát nekem ez nem férne így bele. Azért nem tudom milyen sértő megjegyzéseket tett rád, szavak és szavak közt is nagy külömbség van! Ha lehet akkor kíváncsi lennék az életkorodra is:) 29/F
2009. márc. 16. 11:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat:) 21 éves vagyok:) ilyen hosszú ideig még senkivel nemvoltam mint vele,pl ilyen dolgokat beszélgettek: a srác még mindig odavan a bnőmért és egyfolytában azt kérdezgeti h szereti e még, meg mitcsinálna ha megcsókolná....olyan dolgokat beszéltek amit elsem tudok képzelni, h már annyira megszokott engem és nemtud elengedni, de viszont 2 év mulva pestre megy tanulni és ebből adódik h én ittmaradok és akkor az a srác lessz közelebb és ugyjött le a dolog h ezt mindketten már várják:S Az a srác meg játssza az eszét tudjátok oylan aki mindent mindig jobban tud és játssza az "intelligens" vkit a csajnak hogy akkor miértnem hagy ott engem meg ilyenek:S A legrosszabb meg az hogy én akárhányszor kérdeztem bnőmtől erről a sráctól mindig aztmondta h őt már nemérdekli sőt már idegesiti, sokszor visszase ir neki...ehez képest mindent olyan szépen kibeszélnek, éjjel telefonálgatnak meg stb...velem meg 2 nappal ezelőtt aztbeszélte h sosem szakitana velem,nélkülem már nemugyanaz lenne mint ami most és a jövőt tervezgettük....Teljesen olyan a dolog mintha 2 személyről lenne szó, mert a srácnak is meg nekem is teljesen mást beszélt....ja és vele csak !!! 1 !!!! hónapot járt azelőtt és ez semm ahoz képest amiota velem van....
2009. márc. 16. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha az MSN logokból ennyire egyértelműen lejön a dolog, akkor só nélkül dobnám a lányt.

De csak a srácban ne bízz meg, ő a vesztedet akarja (tőle kapott log még nem elég, azt átírhatta) Ha lehet, hogy csak kavar, akkor beszélj a barátnőddel, komolyan, határozottan. Ha elcsúszik, nem érdemes vele maradni, csak elpocsékolt idő, ami alatt sokkal jobbat találhatnál.

2009. márc. 16. 12:11
 7/9 A kérdező kommentje:

ja és a srácot ez már annyira zavarta mert látta h 2 felé beszél ezért jól lebaszta , törölte is....és soha többet nemfog bnőmmel beszélni....ugyhogy nemlennék bnőm helyében mert ezzel valszeg 2 embert veszitett el....vagyis 1et már teljesen biztos.....

Erről egy közmondás jut eszembe: "Járt utat a járatlanért el ne hagyj!" vajon megérte?:S:S

2009. márc. 16. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia. A 11:40-es vagyok. Na ne olyan hevesen azért, ne rögtön a szakítás mellett döntsél. Mint mondtam, szép higgadtan ülj le vele beszélgetni. Ne lássa, hogy ideges vagy. Rezzenéstelen arcan, közömbös kifejezéssel mond meg, hogy haggya ezt abba, vagy keressen mást. Hidd el ha ezt idegesen mondod, akkor tudni fogja, hogy oda vagy érte' NYUGALOM!! Ne tegyél olyat, amit később megbánhatsz. Ha SZERETED akkor küzdjél te is, hidd el, hogy egy kapcsolathoz nagyon sok kitartás kell, rengeteg!! Ne add már fel az első problémánál. Egy kapcsolatot a problémák ki nem beszélése tesz a legjobban tönkre. Annyit tegyél meg, hogy leülsz vele és elbeszélgetsz vele ennyi. Talán ennyit megér nem? Nézd azt, hogy szereted, és megpróbálsz megtenni mindent azért, hogy helyrehozd. Hidd el nagyon meg lehet bánni egy ilyen hirtelen döntést! Beszélgess el vele, ha nincs változás akkor még mindig otthagyhatod. De ha meg sem próbálod megmenteni, azt meg fogod bánni hidd el. CSak higgadtan, nyugodtan:) Sok sikert!
2009. márc. 16. 12:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nekem is eszembe jutott egy szólás-mondás: Ha ló nincs, jó a szamár is...

Szerintem te ne elgyél szamár! Ez a lány kétszínű, és megbízhatatlan. Ha annyira szeretne téged, akkor soha nem alázna meg, és nem foglalkozna egyetlen más pasival sem (lehet az volt barát, gyerekkori szerelem, egy sztárszínész vagy akárki!).

Légy erős, mondd meg neki, hogy nem ezt vártad tőle, kérdezd meg, hogy ezt mégis hogy gondolta, és szerintem keress egy olyan lányt, aki megbecsüli az érzéseidet! Nem lesz könnyű, de ez hosszútávon szerintem egyre rosszabb lesz. Ha hiányzik egy kapcsolatból az egymás iránti tisztelet, akkor meghalt az egész.

2009. márc. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!