Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez is megcsalásnak számít, ha neten beszélt a volt barátjával? Mit tegyek?
Ha bizonyítva van a kavarása a lánynak, akkor ülj le vele beszélgetni, ne hagyd, hogy kerülje a témát.
Ha tényleg ilyeneket tett, akkor ő nem szerethet téged igazán, és így nincs sok értelme.
Lehet húzni a kapcsolatot, de csak rosszabb lesz a bizalomhiány miatt.
Ha az MSN logokból ennyire egyértelműen lejön a dolog, akkor só nélkül dobnám a lányt.
De csak a srácban ne bízz meg, ő a vesztedet akarja (tőle kapott log még nem elég, azt átírhatta) Ha lehet, hogy csak kavar, akkor beszélj a barátnőddel, komolyan, határozottan. Ha elcsúszik, nem érdemes vele maradni, csak elpocsékolt idő, ami alatt sokkal jobbat találhatnál.
ja és a srácot ez már annyira zavarta mert látta h 2 felé beszél ezért jól lebaszta , törölte is....és soha többet nemfog bnőmmel beszélni....ugyhogy nemlennék bnőm helyében mert ezzel valszeg 2 embert veszitett el....vagyis 1et már teljesen biztos.....
Erről egy közmondás jut eszembe: "Járt utat a járatlanért el ne hagyj!" vajon megérte?:S:S
Ne haragudj, de nekem is eszembe jutott egy szólás-mondás: Ha ló nincs, jó a szamár is...
Szerintem te ne elgyél szamár! Ez a lány kétszínű, és megbízhatatlan. Ha annyira szeretne téged, akkor soha nem alázna meg, és nem foglalkozna egyetlen más pasival sem (lehet az volt barát, gyerekkori szerelem, egy sztárszínész vagy akárki!).
Légy erős, mondd meg neki, hogy nem ezt vártad tőle, kérdezd meg, hogy ezt mégis hogy gondolta, és szerintem keress egy olyan lányt, aki megbecsüli az érzéseidet! Nem lesz könnyű, de ez hosszútávon szerintem egyre rosszabb lesz. Ha hiányzik egy kapcsolatból az egymás iránti tisztelet, akkor meghalt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!