Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kettőjük közül ki a szeretőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettőjük közül ki a szeretőm?

Figyelt kérdés

Két férfival vagyok jelenleg együtt. Mindkettővel 1 éve járok, egy nap különbséggel jöttünk össze. Egy 8 éves párkapcsolaton voltam túl ahol a vőlegényem megcsalt, mint utólag kiderült többször is. Ezek után nem akartam semmi komolyat csak szexet és igen akár több férfivel is. Tudom, hogy elég rib@nc dolog, de nem érdekelt semmi és élvezni akartam az életem. De mindkettő komolyan gondolja velem noha én szóltam, hogy ez csak testi kapcsolat. Engem is gyengébb érzelmek fűznek már hozzájuk, de választani eddig még nem tudtam.

Egymásról nem tudnak, ugyanannyit találkozok mindegyikkel most akkor vajon melyik a szerető közülük?

2011. máj. 26. 15:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

16:18

Jujj! De beteg itt valaki! :D

2011. máj. 26. 17:02
 22/22 anonim ***** válasza:

Rád már csak trágár szavakat lehet írni! :-)

légy boldog...hagyd magad csak kihasználni......

2011. máj. 27. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!