Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettőjük közül ki a szeretőm?
Két férfival vagyok jelenleg együtt. Mindkettővel 1 éve járok, egy nap különbséggel jöttünk össze. Egy 8 éves párkapcsolaton voltam túl ahol a vőlegényem megcsalt, mint utólag kiderült többször is. Ezek után nem akartam semmi komolyat csak szexet és igen akár több férfivel is. Tudom, hogy elég rib@nc dolog, de nem érdekelt semmi és élvezni akartam az életem. De mindkettő komolyan gondolja velem noha én szóltam, hogy ez csak testi kapcsolat. Engem is gyengébb érzelmek fűznek már hozzájuk, de választani eddig még nem tudtam.
Egymásról nem tudnak, ugyanannyit találkozok mindegyikkel most akkor vajon melyik a szerető közülük?
Nem tudnak egymásról, de a megbeszéltek alapján mivel csak szex ezért nyitott kapcsolatban élünk. Magyarul lehetünk mással is, nem csak én hanem ők is. Az már más kérdés, hogy senki nem kérdez rá semmire. Most, hogy mindkettő komolyabbat akar nem tudom mit csináljak mert köztük választani nem tudok és ugyan megszerettem őket de szerelmes nem vagyok így nem is akarok választani.
Így nem érzem magam olyannak mint a vőlegényem volt.
Hogy bírok ennyi szexet? Simán.
aha..oké
akkor meg oldd meg egyedül a problémáidat. Úgyis csak te érted ezt az egészet!
AZTA SOK ÁLSZENT EMBERT!
A kérdező mind a kettő embernek elmondta, hogy semmi komolyabbat nem akar. Egyenesen járt el. S miért baj az, hogy egyszerre kettővel? Nem értem.
Ha bírja, akkor csinálja. Szerintem ő nem rosszabb ember másoknál. Egy csomó ember tart szeretőt a családja, szerelme mellett. Azokat meg véditek, mi?
Hihetetlenek vagytok...miért ne lehetne több párja is az embernek? Nem értem...
Mindegyik a szeretőd nem?!Ez elég undorító dolog pláne egy nőtől.Sok nőt bántja ha a férfi hasonló dolgokat művel mit Te,de szerintem a két pasinak sem esne jól ha minden kiderülne.De nyílván egyik sem a szerelmed mert ha szerelmes lennél akkor hűséges lennél,de Te a szerelem és a hűség fogalmát nem ismered úgy nézz ki.Én megértem,hogy csalódtál a vőlegényedben de nincs jogod így becsapni két embert és persze saját magadat,gondolom könnyebb volt kefélni mint a vőlegényeddel helyrehozni a dolgokat,szánalmas vagy!
21/N
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:20
Te elolvastad amit írtam? A vőlegényem félre dugott többször is, mikor nem nyílt kapcsolatban éltünk, sőt megkérte a kezem is. Én hozzam helyre? Mit te szerencsétlen? Jelenleg sem csalok senkit. Tisztában vagy a nyílt kapcsolat fogalmával? Képzeld tudom mi az a hűség, nem én mentem félre. És tudom mi az a szerelem, abból meg többet nem kérek, mert az emberek csak kihasználják a másikat. Én nem ezt teszem.
Hm. Azt vártad, hogy a durva hangvételű válaszod után majd megsimogatom a buksid? 1. Nem sikerült értelmezned amit leírtam, egy általad kreált szituációra kezdtél el pocskondiázni engem, akit nem is ismersz. 2. Ítélkezel csak a vak világba. De tudod nevezhetlek szerencsétlennek e két megnyilvánulásod alapján, mert sajnos a szerencsétlen kategóriába tartozol.
Valószínű téged soha nem csaltak meg, vagy vagy annyira papucs nő, hogy azt is simán lenyeled. Nem mindenki ilyen. Ez van.
És útravalóul egy jó tanács: tanulj meg írni! 21 évesen már illene. De értelmezni sem tudsz csak a trágár szavakat ismered.
De köszönöm hozzászólásod, ennek is volt értelme számomra. Választ nem várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!